Misovoi koukuttaa – se on varma! Miso on fermentoiduista pavuista valmistettua paksua tahnaa ja...
Raikkaat maut hunajamelonisalaatissa ylevöittävät kesäisen ruokapöydän! Hunajamelonisalaatti on helppo valmistaa isommallekkin seurueelle. Tarjoile salaatti...
Makea maissi ja mansikka on kombo, mikä saattaa yllätttää. Tämä maissi-mansikkasalaatti sopii kuitenkin lisukkeeksi...
Näitä eväitä kelpaa tarjoilla vieraille niin mökillä kuin kaupungissakin! Kokkaile kukkakaalinugetteja, jotka sujahtavat suuhun...
Mikä on onnistuneen kokouksen salainen resepti? Meistä se muodostuu inspiroivista tiloista, toimivasta kokoustekniikasta...
Kesän päräyttävin dippilautanen tulee tässä! Kääri sesongin vihanneksia Snellmanin Kunnon pekoniin, paahda uunissa tai...
Satokausi-perheen rento roseeviini on varta vasten kehitetty komppaamaan raikkaita kasvisruokia. Lasilliset hurmaavan hedelmäistä nimikkoviiniä...
Kesän kuumin roseeviiniuutuus Satokausi Rosé -hanapakkaus on tehty Satokausikalenterin, Winestaten ja François Lurtonin yhteistyönä....