RUOKA

Uusimmat artikkelit

Sadonkorjuun juhlaa Ahvenanmaalla – saariston syksy on täynnä parhaita antimia

Sadonkorjuun juhlaa Ahvenanmaalla – saariston syksy on täynnä parhaita antimia

Kaupallinen yhteistyö: Visit Åland Pääsimme vierailemaan Ahvenanmaalla herkulliseen sadonkorjuun aikaan, jolloin kotimaan antimet...

Paksut pinaattiletut

Paksut pinaattiletut

Pinaatti ja puolukka syyskuun klassinen makupari. Molemmat sisältävät runsaasti C-vitamiinia. Onko herkullisempaa tapaa nauttia...

Satokauden puolukassa on luonnetta

Satokauden puolukassa on luonnetta

Syksyisin Suomen metsät punertavat puolukasta – maamme tärkeimmästä luonnonmarjasta. Innostus marjastusta kohtaan on selvästi...

Maukasta ja mutkatonta arkiruokaa: tomaattinen possupasta & pekoni-gremolata

Maukasta ja mutkatonta arkiruokaa: tomaattinen possupasta & pekoni-gremolata

Ilmassa on syksyn tuntua. Lomien loputtua ja koulujen käynnistyttyä, päivittäisen pyörityksen keskellä tarvitaan...

Kelta- ja raitajuuret hurmaavat syksyn ruokapöydässä

Kelta- ja raitajuuret hurmaavat syksyn ruokapöydässä

Syksy on juuresten juhlaa! Kaunis ruska tekee tuloaan ja kotimaisten juuresten satoa kerätään vähintään...

Syksyn sienisadon sopivin seuralainen on pehmeä punaviini

Syksyn sienisadon sopivin seuralainen on pehmeä punaviini

Sienimetsissä käy parhaillaan kova kuhina. Tattisato on tavallista parempi, kangasmetsät ovat keltaisenaan kantarelleja...

Loppukesän herkku: Parmesan maissit

Loppukesän herkku: Parmesan maissit

Maissi on nyt parhaimmillaan. Heti sadonkorjuun jälkeen maissit ovat sokeripitoisia, aromikkaita ja pehmeitä. Tämä helppo...

Sadonkorjuun parhaat raaka-aineet suoraan tilalta – Näillä vinkeillä on helppo osallistua Lähiruokapäivään 11.9.2021

Sadonkorjuun parhaat raaka-aineet suoraan tilalta – Näillä vinkeillä on helppo osallistua Lähiruokapäivään 11.9.2021

Lähiruokapäivää vietetään 11.9.2021 ja haastamme kaikki suomalaiset mukaan omalle makumatkalle. Kiersimme ennakkoon neljä...

Tutustu kategorioihimme: