RUOKA

RUOKA

Back to school – tonnikalalla ja avomaankurkulla täytetyt Snäkit

Back to school – tonnikalalla ja avomaankurkulla täytetyt Snäkit

Jippii, koulut alkoivat taas ja arki lähtee rullaamaan omalla painollaan. Pienet koululaiset kaipaavat...

Piimä on parasta – kolme ihanaa piimäjuomaa

Piimä on parasta – kolme ihanaa piimäjuomaa

Piimä on taas trendikästä, niin jano- sekä ruokajuomana, kuin ruoanlaitossa ja leivonnassakin. Kehittelimme...

Lähiruokaa metsästä

Lähiruokaa metsästä

Turkulaiset Riikka ja Wiivi tuovat Satokausi-saitille juurevaa puutarhurin näkökulmaa. Käsittelyssä ovat niin puutarha, keittiö...

Herneen matka

Herneen matka

Pääsimme viime viikolla Apetitin matkassa retkelle Säkylässä sijaitsevalle Räpin koetilalle. Saimme maistella eri...

#Marjattalteen: nyt on herukoiden ja karviaisten vuoro!

#Marjattalteen: nyt on herukoiden ja karviaisten vuoro!

Takapihojen tutut marjapuskat pullistelevat tällä hetkellä eri värisistä herukoista ja karviaisista. Ne kannattaa...

Mustikasta on moneksi – metsien herkun sesonki on alkanut!

Mustikasta on moneksi – metsien herkun sesonki on alkanut!

Mustikka on tänä vuonna ihastuttavan aikaisessa, metsistä ja toreilta löytää kotimaista mustikkaa jo...

Kaikki irti kasviksista

Kaikki irti kasviksista

Turkulaiset puutarhurit Wiivi ja Riikka tuovat Satokausikalenterin blogiin tietoa ruoan kasvattamisesta ja vinkkejä kotipuutarhaan....

Kasviksia kansalle!

Kasviksia kansalle!

Kävimme Helsinki Cupin aikaan Töölössä jakamassa 3000 pussia kotimaisia kasviksia pelaajille, vanhemmille ja...

Tutustu kategorioihimme: