Satokausikalenterin tiimi oli torstaina ensimmäistä kertaa ikinä kaupan hevi-osastolla maistattamassa sesongin parhaita makuja ja...
Vihreiden papujen sesonki on lyhyt, mutta se iloksemme jatkuu pakastimessa. Pakastetut pavut sopivat moneen...
Eksoottisista hedelmistä kannattaa nauttia nyt! Värikkäät hedelmät ovat listattu vuoden 2019 ruokatrendiksi ja ne...
Värikäs ruoka piristää yhdessä lisääntyvän auringon valon kanssa! Kehittelimme iloisen värisen, terveellisen ja...
Laskiaispullien sesonki on juuri nyt ja vaikka perinteinen versio hilloineen tai mantelimassoineen maistuu...
Olettehan huomanneet, että tämän vuoden Satokausikalenterista löytyy myös jokaiselle kuukaudelle oma signature kasvisliemi. Jaamme...
Pakasteherne on pop! Heti tuoreeltaan pakastettu kotimainen herne saa ruoan maistumaan kesältä keskellä...
Talvellakin voi syödä sesonginmukaisesti ja värikkäästi. Kotimaisten varastojuuresten lisäksi helmikuussa ovat sesongissa muun muassa...