Fajita-leivät nautitaan ranskankerman, siivutetun broilerin, mango-papaijasalsan ja murusteltujen nachojen kera. Viimeinen silaus leiville annetaan tuoreella korianterilla.
Fajita-leivät
8 kpl
Valmistusaika: 30 min
Mango-papaijasalsa:
- ½ mango
- ½ papaija
- 1 pieni punasipuli
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 chili
- 2 rkl tuoretta korianteria hienonnettuna
- 1 limen mehu
- suolaa
Lisäksi:
- 400 g broilerin fileetä
- öljyä paistamiseen
- taco-mausteseosta
- 8 kpl sämpylöitä
- ranskankermaa
- nachoja
- korianteria
Valmista ensin mango-papaijasalsa. Halkaise mango keskellä olevan kiven vierestä, kuori se ja leikkaa puolikas mango pieniksi kuutioiksi. Halkaise papaija, kaavi siemenet pois lusikalla. Kuori puolikas papaija ja leikkaa se pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna punasipuli ja valkosipulinkynsi. Hienonna chili ja korianteri. Sekoita kaikki salsan ainekset keskenään ja mausta suolalla.
Paista broilerin fileet kypsiksi pannulla tilkassa öljyä. Mausta taco-mausteseoksella kummaltakin puolelta. Leikkaa kypsät broilerin fileet pitkittäin siivuiksi.
Lämmitä sämpylät pannulla tai parilalla. Täytä ne ranskankermalla, broilerisiivuilla, mango-papaijasalsalla ja murustelluilla nachoilla. Viimeistele tuoreella korianterilla.