RUOKA
Himoittu nduja tuo koukuttavan tujauksen grillipizzaanRUOKA
RUOKA

Himoittu nduja tuo koukuttavan tujauksen grillipizzaan

Kaupallinen yhteistyö: Winestate Kesällä sisälle keittiöön ei kaivata enää lisää lämpöasteita kuumana hohkaavasta uunista, joten pizzakin kannattaa valmistaa ulkona grillissä! Tällä ohjeella valmistuva pizzapohja vaatii aikaa, sillä se kylmäkohotetaan jääkaapissa yön yli. Odotetun pizzanautinnon kruunaa lasillinen Masi Campofiorin -punaviiniä. Salainen ainesosa: nduja Mistä tunnistaa todellisen pizzataiturin? Itse tehdystä kastikkeesta...

Lue artikkeli

Uusimmat artikkelit

Makua kotimaisesta rypsiöljystä: sweet & sour kukkakaali, persikka-mozzarellasalaatti ja nokkosteeleivät

Makua kotimaisesta rypsiöljystä: sweet & sour kukkakaali, persikka-mozzarellasalaatti ja nokkosteeleivät

Kaupallinen yhteistyö: Apetit Kotimainen rypsiöljy on monien mahdollisuuksien raaka-aine, joka maistuu hyvältä, edistää...

Kaikkien aikojen kuumin pizzakesä on täällä

Kaikkien aikojen kuumin pizzakesä on täällä

Pizza on parasta kesäruokaa, joka maistuu lämpimässä hämärtyvässä viilenevässä illassa tai jopa kylmänä...

Värikäs tacosalaatti salsavinegretillä on hellepäivän herkku

Värikäs tacosalaatti salsavinegretillä on hellepäivän herkku

Kaupallinen yhteistyö: Santa Maria Kesällä on aikaa herkutella ja kokeilla uusia makuja. Sesongin...

Kuinka paljon heität vuodessa ruokaa roskiin – testaa Pauligin suosittu ja näppärä ruokahävikkilaskuri

Kuinka paljon heität vuodessa ruokaa roskiin – testaa Pauligin suosittu ja näppärä ruokahävikkilaskuri

Kaupallinen yhteistyö: Paulig Tiesitkö, että keskivertosuomalainen heittää jopa 25 kiloa vuodessa ruokaa roskiin?...

Grillattu broileri parsa-retiisivartaiden ja sinihomejuustokastikkeen kera

Grillattu broileri parsa-retiisivartaiden ja sinihomejuustokastikkeen kera

Kaupallinen yhteistyö: Weber Järvi kimmeltää kesäillan valossa ja grillissä tirisee kokonainen broileri parsa-retiisivartaiden...

Kesän paras BBQ-kastike tehdään tomaatista, hunajasta ja luomulihaliemestä!

Kesän paras BBQ-kastike tehdään tomaatista, hunajasta ja luomulihaliemestä!

Kaupallinen yhteistyö: Reformi Kesäisten lämpötilojen myötä päästään taas nauttimaan tuoreista kotimaisista tomaateista ja ...

Grillattu maatiaispossun chimichurri fileepihvi

Grillattu maatiaispossun chimichurri fileepihvi

Nyt viimeistään on aika pyyhkiä pölyt grillivälineistä ja pystyttää pihalle pieni kesäkeittiö, jossa...

Voimakkaat juustot syntyvät vaativissa olosuhteissa – näistä resepteistä ei makua puutu!

Voimakkaat juustot syntyvät vaativissa olosuhteissa – näistä resepteistä ei makua puutu!

Kaupallinen yhteistyö: Visit Åland Tiedätkö sinä miksi saariston juustot ovat usein voimakkaamman makuisia?...

Tutustu kategorioihimme: