RUOKA
Tervetuloa tomaattitaivaaseenRUOKA
RUOKA

Tervetuloa tomaattitaivaaseen

Harva tulee marketissa miettineeksi, miten kotimaiset kasvihuonevihannekset päätyvät Närpiön Vihanneksen tuttuihin laatikoihin. Satokausikalenteri lähti retkelle Svenn Sigg Ab:n kasvihuoneelle, jossa viljelijä Patrik Sigg kasvattaa tomaatteja Närpiön Vihannekselle. Taimesta tomaatiksi Sven Sigg Ab on Suomen suurin tomaatintuottaja. Viljelyalaa Siggin kasvihuoneista löytyy 9,2 hehtaaria, ja yhdellä hehtaarilla voi kasvaa...

Lue artikkeli

Uusimmat artikkelit

Bataatti-avokado-browniet

Bataatti-avokado-browniet

Ihana brownie kätkee sisäänsä täyteläisyyttä tuovaa avokadoa sekä mehevyyttä antavaa bataattia. 12 palaa Valmistusaika:...

Veriappelsiinitortut

Veriappelsiinitortut

Pienien veriappelsiinitorttujen pohjan ja täytteen voi tehdä valmiiksi ja yhdistää juuri ennen tarjoilua. 9...

Sitruskonvehdit

Sitruskonvehdit

Raikkaan kirpsakka sitrustäyte on hauskan sitkeää ja suklaakuorrute rapsahtaa herkullisesti haukatessa. n. 25 konvehtia...

Loma lasissa

Loma lasissa

Tässä juomassa maistuvat etelän eksoottiset hedelmät ja kookos. 2 annosta Valmistuaika: 10 min Ainekset...

Maailmanmestari suosii sesonkia

Maailmanmestari suosii sesonkia

Olemme resurssiemme puitteissa pyrkineet tukemaan kotimaisia sesonkiruokaa suosivia urheilijoita. Pääsimme kysymään sesonkiruokaan liittyviä kysymyksiä...

Parasta juuri nyt: Ananas

Parasta juuri nyt: Ananas

Ananaksella ei ole tarkkaa “huippusesonkia”, mutta joulun aikoihin ne ovat edullisimmillaan. Ne ovat tällä...

Miksi munakkaan pitäisi olla suolainen?

Miksi munakkaan pitäisi olla suolainen?

Emme ole aikaisemmin julkaisseet sesonkireseptejä, mutta teemme tällä kertaa poikkeuksen . Olemme tykästyneet makeisiin...

Jos Suomi olisi kasvis

Jos Suomi olisi kasvis

Kysyimme itsenäisyyspäivän kunniaksi Facebookissa, mikä on parhaiten Suomea tai suomalaisuutta kuvaava kasvis ja miksi....

Tutustu kategorioihimme: