Kevät on vasta aluillaan, mutta maatiloilla katse on käännetty tulevaan kasvukauteen jo hyvissä ajoin. Suomessa aurinkoinen ja lämmin kasvukausi on lyhyt, ja huolellista ja suunnitelmallista työtä on tiloilla tehtävä pitkin vuotta, jotta ruokapöytiin saadaan tuoreita ja herkullisia kasviksia. Juuri nyt lautaselle kannattaa haalia varastojuureksia, sillä kevättalvella tiloilta lähtee myyntiin vielä...
Lue artikkeliKevät on vasta aluillaan, mutta maatiloilla katse on käännetty tulevaan kasvukauteen jo hyvissä ajoin....
Maaliskuussa tuoreita kotimaisia kasviksia saadaan vielä odotella, joten nyt on aika hyödyntää viimeiset varastojuurekset....
Tekeekö mielesi kasvispihvejä, mutta raastamiseen ei ole aikaa? Fresh Servantin Hetki-salaatit ja ruoanlaittotuotteet...
Nälkä yllätti, ja lautaselle pitäisi saada nopeaa ja kasvispitoista välipalaa? Monet vanhemmat varmasti tunnistavat...
Okonomiyaki eli japanilainen kaalipannukakku on munakasta muistuttava suolainen pannari ja mahtava vihanneslaarin tyhjennysruoka. Rapeaksi...
Sesongissa nyt: bataatti! Mitä kaikkea ihanasta bataatista voi tehdä? Bataatti on monipuolinen ja ravitseva...
Tuhti lämmittävä kananmunacurry sopii kylmiin pakkaspäiviin. Mukavasti mausteisuutta tuovat kullankeltainen, tuore kurkuma, inkivääri ja...
Myös kirpeä kurkuma on keväällä sesongissa. Tuoretta kurkumaa käytetään inkiväärin tavoin. Kala-grillikasvisnyytit kurkuma-valkosipulivoilla kruunataan...