Kaikki artikkelit

Karkkia vesimelonin kuorista!Kaikki artikkelit
Kaikki artikkelit

Karkkia vesimelonin kuorista!

Tiesitkö, että voit tehdä karkkimatoja itse vesimelonin kuorista? Kyllä! Tämä resepti sopii hauskaksi tekemiseksi vaikka lasten kanssa, ja tuloksena saat herkullisia, luonnonmukaisia karkkimatoja. Lisäksi resepti pienentää hävikkiä, kun vesimelonin kuoretkin hyödynnetään. Kun olet syönyt vesimelonin, säästä kuoret. Kuori paloista vihreä osa pois kuorimaveitsellä. Pilko vesimelonin kuoret ohuiksi suikaleiksi. Heitä kuorenpalat...

Lue artikkeli

Kaikki artikkelit

Karkkia vesimelonin kuorista!

Karkkia vesimelonin kuorista!

Tiesitkö, että voit tehdä karkkimatoja itse vesimelonin kuorista? Kyllä! Tämä resepti sopii hauskaksi tekemiseksi...

Linssisipsit Satokausi®-keittiössä – kolme herkullista makuparia! 

Linssisipsit Satokausi®-keittiössä – kolme herkullista makuparia! 

Kaupallinen yhteistyö: Estrella Estrellan Linssisipsi testissä Satokausi®-keittiössä. Rapeat ja sopivan mausteiset linssisipsit...

Graavilohileivät ja riesling – kaksi klassikkoa loppuvuoden juhliin

Graavilohileivät ja riesling – kaksi klassikkoa loppuvuoden juhliin

Graavilohi on loppuvuoden juhlien kunniavieras, joka taipuu moneen muotoon. Tässä reseptissä graavilohesta tehdään...

Granaattiomena-linssipata – ripaus joulun tunnelmaa

Granaattiomena-linssipata – ripaus joulun tunnelmaa

Tämä linssipata virittää loppuvuoden tunnelmaan jouluisilla mausteilla. Granaattiomena-linssipata saa ihanan makeankirpeän makunsa granaattiomenamehusta, joka...

Punakaali-inkiväärisalaatti – herkullinen marraskuuhun

Punakaali-inkiväärisalaatti – herkullinen marraskuuhun

Talven tullessa vihreät salaattivaihtoehdot vähenevät, silloin kuvioihin astelevat kaalit ja juurekset. Ohuiksi suikaloituna tai...

Maa-artisokkakeitto – lempeä keitto viileisiin päiviin

Maa-artisokkakeitto – lempeä keitto viileisiin päiviin

Tämä hienostunut soppa saa taatusti koko perheen makunystyrät laulamaan. Maa-artisokkakeitto saa makua omenasta, ja...

Maistuva aamiainen: Omenarahkaletut

Maistuva aamiainen: Omenarahkaletut

Jotain ihanaa ja erityistä aamiaiseksi – miten olisi omenarahkaletut? Nämä herkulliset omenarahkaletut valmistuvat käden...

Palmukaalipasta – väriä pimeyteen

Palmukaalipasta – väriä pimeyteen

Tässä väriä marraskuun pimeyteen! Ihanan syvänvihreä ja sitruunainen palmukaalipasta valmistuu puolessa tunnissa. Tiskiä säästyy...

Tutustu kategorioihimme: