Mehut ovat aina muodissa! Marras-joulukuussa maistuu erityisesti inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu, joka lämmittää lempeästi kuumana versiona ja herättää horroksesta kylmänä nautittuna. Vinkki: Tee valmis mehusekoitus pakastimeen odottamaan. Paloittele päärynät ja inkivääri, tyhjiöpakkaa ja pakasta. Sulata ennen mehustamista. Inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu Noin 2 litraa mehua Valmistusaika: 1,5...
Lue artikkeliMakeankirpeä, pirteä retiisi (Raphanus sativus) rouskuu suussa. Useimmiten sen maussa on potkua, jonka voimakkuus...
Nimihirviö tai ei, tämä jäätävän raikas sohjojuoma viilentää kuumanakin kesäpäivänä. Vesimeloni, limetti ja minttu...
Nektariinien herkullisen hedelmäinen maku tulee täydellisesti esiin, kun ne paahtaa uunissa ja tarjoilee yhdessä...
Lakritsijauhe antaa kirpakalle raparperille uutta ulottuvuutta tässä unelmankeveässä moussessa. 6 annosta Valmistusaika: 30 min...
Raparperi (Rheum x hybridum) kuuluu kevään ensiherkkuihin, joita avomaalta voi poimia. Kurttulehdet puskevat maasta...
Retiisisalaatti Tarvitset: noin 10 retiisiä naatteineen, nipun tuoretta sipulia, majoneesia, dijon-sinappia, sitruunanmehua, suolaa sekä...
Tämänvuotinen keli tarjoili Äideille parastaan ja samaan pyrimme myös keittiössä. Pihatöiden lomassa valmistimme satokauden raaka-aineista vege-cevichen, jonka...
Kansankielellä puhutaan usein ruoan imeytymisestä. Ruoka ei kuitenkaan varsinaisesti imeydy, vaan siinä olevat ravintoaineet...