Lautasellamme on kotimaisia kasvihuonevihanneksia ympäri vuoden ja se on ihanaa! Kotimaisuus ja vastuullisuus kulkevat usein käsi kädessä. Kasvihuoneissa kuluu kuitenkin väkisin lämpöenergiaa etenkin talvella, mutta mitäpä, jos sen voisi uuden teknologian myötä jopa puolittaa? Kuulostaa hienolle, eikö? Erinomainen keksintö Suomen pakkasiin Kasvit haihduttavat kasvaessaan vettä ja kosteus pitää poistaa, sillä...
Lue artikkeliKauppojen halloweenin markkinointi tuntuu vuosi vuodelta alkavan aikaisemmin. Vaikka ei olekaan mitään virallista tai...
Toteutimme viime keväänä suuren suosion saavuttaneen Sesonkikassi -konseptin kokeilun K-Supermarket Postitalossa. Kiireistämme johtuen emme...
Perinteinen ovelta ovelle kaupustelu herättää tunteita. Keksit ja suklaat ovat tuttua tavaraa luokkaretken tai...
Vapaaottelija Marcus Vänttinen ei ole tehnyt “pupujen kanssa sopimusta, etteivät he lainaa hänen polkupyöräänsä”....
Tiedätkö, miten teet helposti ruokavaliostasi edullisemman, ekologisemman, maukkaamman, monipuolisemman ja olet samalla mukana parantamassa...
Äänestimme viikon kasvikseksi ruusukaalin. Monelle meistä ruusukaali ei valitettavasti herätä vahvaa mielikuvaa sesonkiherkusta. Ruusukaalin...
POTENTIAALINEN VILJELYKASVI JOKA EI OLE LYÖNYT ITSEÄÄN LÄPI Mustajuuri (Scorzonera hispanica) kasvaa villinä Aasiassa...
Puolukka on Suomen tärkein luonnon marja. Sen viljelyä on tutkittu paljon ja siihen on...