Lautasellamme on kotimaisia kasvihuonevihanneksia ympäri vuoden ja se on ihanaa! Kotimaisuus ja vastuullisuus kulkevat usein käsi kädessä. Kasvihuoneissa kuluu kuitenkin väkisin lämpöenergiaa etenkin talvella, mutta mitäpä, jos sen voisi uuden teknologian myötä jopa puolittaa? Kuulostaa hienolle, eikö? Erinomainen keksintö Suomen pakkasiin Kasvit haihduttavat kasvaessaan vettä ja kosteus pitää poistaa, sillä...
Lue artikkeliMe suomalaiset saamme olla ylpeitä karviaisista. Olemme nimittäin onnistuneet kehittämään erittäin kestäviä ja helppohoitoisia...
Tiesitkö, että vadelma lukeutuu kuitupitoisimpiin metsämarjoihin? Se sisältää enemmän kuitua kuin mustikka, puolukka, mansikka...
Äänestimme viikon kasvikseksi keltavahveron eli kantarellin. Kantarelli on yksi arvostetuimmista ruokasienistämme. Se on helppo...
Marjat ovat osa terveellistä ruokavaliota ja ravitsemussuositusten mukaan niitä tulisi nauttia päivittäin. Ne ovat...
Mustikan sesonki on jo osassa Suomea alkanut. Mielestämme kaikki syötäväksi kelpaavat kasvikset ovat hyviä...
Tilastojen mukaan syömme vuosittain perunaa noin 60 kiloa henkilöä kohden. Peruna ei lukeudu Ravitsemussuositusten...
Satokausikalenterin päivitetyn Taskukirja ja Kalakalenterin viimeisetkin ennakkotilaukset toimitetaan tänään, joten ne ovat tilaajilla kesäkuun...
Sesonkikasseja on tarjolla perjantaina 12.6.2015 K-Supermarket Postitalossa. Tällä kertaa tarjolla on sesongissa olevia kesäisiä...