Lautasellamme on kotimaisia kasvihuonevihanneksia ympäri vuoden ja se on ihanaa! Kotimaisuus ja vastuullisuus kulkevat usein käsi kädessä. Kasvihuoneissa kuluu kuitenkin väkisin lämpöenergiaa etenkin talvella, mutta mitäpä, jos sen voisi uuden teknologian myötä jopa puolittaa? Kuulostaa hienolle, eikö? Erinomainen keksintö Suomen pakkasiin Kasvit haihduttavat kasvaessaan vettä ja kosteus pitää poistaa, sillä...
Lue artikkeliValitsimme viikon kasvikseksi raparperin. Se on ensimmäisiä avomaan vihanneksiamme, jonka satoa on ollut saatavilla...
Sesonkikasseja on tarjolla perjantaina 29.5.2015 K-Supermarket Postitalossa. Hävikki huomioituna se sisältää varmasti ravitsemussuositusten mukaisen...
Satokausikalenteri ja Lännentila aloittavat markkinointiyhteistyön kotimaisten sesonkikasvisten menekin edistämiseksi. Lumijoella sijaitseva Lännentila on varhaisperunan...
Sesonkikasseja on tarjolla perjantaina 29.5.2015 K-Supermarket Postitalossa. Hävikki huomioituna se sisältää varmasti ravitsemussuositusten mukaisen...
Vaikka pähkinöillä ja siemenillä ei ole selkeää sesonkia, niin ne ovat osa monipuolista ja...
Satokausikalenteri ja Lifted kokeilevat ensimmäisenä Suomessa, tai ehkä koko maailmassa, täysin uudenlaista smoothie-konseptia. Pilotti...
Hedelmien sisältämät sokerit nousevat aina välillä keskustelun keskiöön niin sosiaalisessa, kuin perinteisessäkin mediassa. Viime...
Kaikkien tuntema sesonkiherkku parsa on yksi herkimmistä kasviksista. Yksi keino estää ruokahävikkiä syntymystä on...