Kaikki artikkelit

Rouskukastike – paras syysruokaKaikki artikkelit
Kaikki artikkelit

Rouskukastike – paras syysruoka

Rouskukastike on parasta syysruokaa. Lempeän pippuriset rouskut ovat yksi syksyn satoisimmista sienistä. Ne maistuvat taivaallisilta perinteisen valkokastikkeen joukossa, hyvien perunoiden kanssa tarjoiltuna.  Rouskukastike Neljälle Valmistusaika: 60 min 1 litra tuoreita rouskuja, esim. karva-, kangas- tai haaparouskuja tai 350 g suolasieniä liotettuna 1 sipuli 30 g voita 2 rkl vehnäjauhoa...

Lue artikkeli

Uusimmat artikkelit

Juuresviikko: Juuripersilja

Juuresviikko: Juuripersilja

Joulu juurekset -teemaviikko jatkuu harvinaisempien juuresten parissa. Tämä palsternakkaa ulkonäöltään, mutta juuriselleriä maultaan muistuttava...

Juuresviikko: Mustajuuri

Juuresviikko: Mustajuuri

POTENTIAALINEN VILJELYKASVI JOKA EI OLE LYÖNYT ITSEÄÄN LÄPI Mustajuuri (Scorzonera hispanica) kasvaa villinä Aasiassa...

Juuresviikko: Keltajuurikas

Juuresviikko: Keltajuurikas

Joulujuurekset -teemaviikko etenee ja tällä kertaa esittelyvuorossa on hieman harvinaisempi punajuuren sukulainen, keltajuurikas. Kotimaisten...

Juuresviikko: Palsternakka

Juuresviikko: Palsternakka

Joulu juurekset -teemaviikon hengessä olemme jo esitelleet yleisimmät joulupöytään kuuluvat juurekset. Tällä kertaa tutustumme...

Juuresviikko: Porkkana

Juuresviikko: Porkkana

Joulu juurekset -teemaviikon kunniaksi esittelemme Suomen syödyimmän juureksen. Syömme porkkanaa noin yhdeksän kiloa vuodessa,...

Juuresviikko: Lanttu

Juuresviikko: Lanttu

Joulun juurekset -teemaviikon ensimmäinen esittelyssä oleva juures on meille kaikille tuttu lanttu, joka äänestettiin...

Syödään värikkäästi!

Syödään värikkäästi!

Tutkimusten mukaan kasvisten väriaineilla on tärkeitä tehtäviä terveytemme ylläpitäjinä. Useat kasvisten sisältämät väriaineet toimivat...

Parasta juuri nyt: Palmukaali

Parasta juuri nyt: Palmukaali

Palmukaali on lehtikaalin läpimurron myötä löytänyt tiensä myös kotimaisiin ruokakauppoihin. Se on erittäin suosittu...

Tutustu kategorioihimme: