Lautasellamme on kotimaisia kasvihuonevihanneksia ympäri vuoden ja se on ihanaa! Kotimaisuus ja vastuullisuus kulkevat usein käsi kädessä. Kasvihuoneissa kuluu kuitenkin väkisin lämpöenergiaa etenkin talvella, mutta mitäpä, jos sen voisi uuden teknologian myötä jopa puolittaa? Kuulostaa hienolle, eikö? Erinomainen keksintö Suomen pakkasiin Kasvit haihduttavat kasvaessaan vettä ja kosteus pitää poistaa, sillä...
Lue artikkeliÄänestimme viikon kasvikseksi sitruunan. Hyvän ruoan salaisuus on suolan, makean, happamuuden, karvauden ja umamin...
Kauppahalli24 ja Satokausikalenteri aloittavat markkinointiyhteistyön satokauden kasvisten käytön edistämiseksi. 12.4.2015 Tiedote – Vapaa julkaistavaksi....
Perjantaina 10.4.2015 Sesonkikasseja on tarjolla muuallakin kuin Helsingissä. K-Supermarket Postitalon lisäksi Sesonkikassi on saatavilla...
Parsakaali, nokkonen, pinaatti, ruusukaali ja kukkakaali – mikä näitä kasviksia yhdistää? Vastaus on folaatti,...
Äänestimme viikon kasvikseksi papaijan. Vaikka papaija tuottaa satoa ympäri vuoden sen saatavuuden huippu ajoittuu...
Äänestimme viikon kasvikseksi passiohedelmän. Passiohedelmä on kasvitieteellisesti marja, eikä se ole kovin yleinen herkku...
Avokadosta on tullut suomalaisten suosikki. Erilaisia avokadoa sisältäviä reseptejä löytyy paljon, joista tunnetuimmat on...
Elintarvikkeiden lisäaineet ovat mediassa jatkuvasti esillä. Luomu kasvattaa suosiotaan ja moni meistä välttelee E-koodeja....