Mehevät munakokkeliquesadillat ja suippokaali-avokadosalaatti ovat täydellistä brunssitarjottavaa! Samalla ne ovat myös varsinaista hävikkiruokaa – annokseen uppoavat niin edellisillan ylijääneet tortillaletut kuin jääkaapin perälle jääneet kasviksetkin. Munakokkeliquesadilla on myös ruokaisa ja nopea etätyöpäivän lounas tai välipala. Munakokkeliquesadillat ja suippokaali-avokadosalaatti Neljälle Valmistusaika: 30 min Suippokaali-avokadosalaatti: 300 g suippokaalia 2 avokadoa 1...
Lue artikkeliEnsimmäiset kotimaan varhaisperunat ovat joka vuosi odotettu uutuus. Kaupasta löytyy usein jo keskellä talvea...
Makea ja mehukas aprikoosi on loistava kaveri tummalle raakasuklaalle. Mikä parasta, tämän herkun loihtii...
Varhaiskaali on kerä- eli valkokaalia (Brassica oleracea var. capitata), mutta varhaiskaaliksi viljelijät valitsevat aivan...
Makeankirpeä, pirteä retiisi (Raphanus sativus) rouskuu suussa. Useimmiten sen maussa on potkua, jonka voimakkuus...
Nimihirviö tai ei, tämä jäätävän raikas sohjojuoma viilentää kuumanakin kesäpäivänä. Vesimeloni, limetti ja minttu...
Nektariinien herkullisen hedelmäinen maku tulee täydellisesti esiin, kun ne paahtaa uunissa ja tarjoilee yhdessä...
Lakritsijauhe antaa kirpakalle raparperille uutta ulottuvuutta tässä unelmankeveässä moussessa. 6 annosta Valmistusaika: 30 min...
Raparperi (Rheum x hybridum) kuuluu kevään ensiherkkuihin, joita avomaalta voi poimia. Kurttulehdet puskevat maasta...