Kevät on puutarhan heräämisen aikaa ja samalla täydellinen hetki tarttua oksasaksiin. Oikein ajoitetut ja huolellisesti tehdyt leikkaukset auttavat kasveja voimaan paremmin, tuottamaan runsaammin satoa ja näyttämään siistimmiltä. Kevätleikkaus on paitsi hyödyllistä, myös palkitsevaa puutarhurin perustyötä, jonka vaikutukset näkyvät koko kasvukauden ajan. Mutta miten kevätleikkaus tehdään oikein? Mitä kannattaa huomioida,...
Lue artikkeliPyöräytä kesän ensimmäisistä kantarelleista sieni-purjopiirakka, joka sopii arkeen kuin juhlaankin. Tarjoa piirakan kanssa ihanan...
Nyt tulee aivan lyömätön vinkki mustikkaan! Mustikanpoiminta ei ole koskaan ollut näin helppoa. Nyt...
Kaipaatko hyvää mocktail-reseptiä? Tässä se tulee! Raikas kurkku–inkivääri-mocktail sopii kesän juhliin täydellisesti. Maku on...
Uunissa kypsyvät kirsikkatomaateilla, pestolla ja juustoraasteella täytetyt kesäkurpitsat! Ne maistuvat ihanan täyteläisiltä ja saa...
Tässä on kesän kaunein kakunkoriste! Kandeeratut kukat eli sokeroidut kukat vaativat hieman vaivannäköä, mutta...
Loppukesän lämpimät illat houkuttelevat nauttimaan pitkistä illallisista ystävien kesken. Lasiin kaadetaan kylmää Viña...
Oletko syönyt vadelmaa vielä suolaisen ruoan kanssa? Jos et, niin tee se viimeistään nyt!...
Mustikka-kaurasmoothie on virkistävä välipala! Metsästä kerätyistä mustikoista, omenoista, kaurahiutaleista, sitruunasta ja kardemummasta syntyy kesän...