Mehevät munakokkeliquesadillat ja suippokaali-avokadosalaatti ovat täydellistä brunssitarjottavaa! Samalla ne ovat myös varsinaista hävikkiruokaa – annokseen uppoavat niin edellisillan ylijääneet tortillaletut kuin jääkaapin perälle jääneet kasviksetkin. Munakokkeliquesadilla on myös ruokaisa ja nopea etätyöpäivän lounas tai välipala. Munakokkeliquesadillat ja suippokaali-avokadosalaatti Neljälle Valmistusaika: 30 min Suippokaali-avokadosalaatti: 300 g suippokaalia 2 avokadoa 1...
Lue artikkeliVaikka pähkinöillä ja siemenillä ei ole selkeää sesonkia, niin ne ovat osa monipuolista ja...
Satokausikalenteri ja Lifted kokeilevat ensimmäisenä Suomessa, tai ehkä koko maailmassa, täysin uudenlaista smoothie-konseptia. Pilotti...
Hedelmien sisältämät sokerit nousevat aina välillä keskustelun keskiöön niin sosiaalisessa, kuin perinteisessäkin mediassa. Viime...
Kaikkien tuntema sesonkiherkku parsa on yksi herkimmistä kasviksista. Yksi keino estää ruokahävikkiä syntymystä on...
Äänestimme viikon kasvikseksi sitruunan. Hyvän ruoan salaisuus on suolan, makean, happamuuden, karvauden ja umamin...
Kauppahalli24 ja Satokausikalenteri aloittavat markkinointiyhteistyön satokauden kasvisten käytön edistämiseksi. 12.4.2015 Tiedote – Vapaa julkaistavaksi....
Perjantaina 10.4.2015 Sesonkikasseja on tarjolla muuallakin kuin Helsingissä. K-Supermarket Postitalon lisäksi Sesonkikassi on saatavilla...
Parsakaali, nokkonen, pinaatti, ruusukaali ja kukkakaali – mikä näitä kasviksia yhdistää? Vastaus on folaatti,...