Ihana ja kirpeä verigreippi on aamiaisklassikko! Tässä ohjeessa verigreipin kirpeys taittuu uunissa paahtamalla. Aamiaisgreipit ovat valoisien kevätaamujen näyttävä ja raikas aamupala, joka syntyy vaivatta. Aamiaisgreipit Kahdelle Valmistusaika: 15 min 2 verigreippiä ½ dl ruokosokeria ripaus kanelia Halkaise greipit kahtia ja laita ne uunivuokaan. Tee greippien pintaan veitsellä muutama...
Lue artikkeliSydäntalven synkkyydessä on helpompi sinnitellä, kun huolehdit, että saat ruoasta kaikki tarpeelliset vitamiinit....
Pimeyttä piristävät tuontihedelmä, pirskahteleva granaattiomena. Pirteä granaattiomena-lehtikaalisalaatti vuohenjuustolla virkistää marraskuun pimeinä iltoina. Vinkki: Tiesitkö,...
Muista monikäyttöiset mutta usein aliarvostetut sipulit. Pitkään haudutettu ja karamellisoitu keltasipuli on ruokapöydän tähti....
Syksystä katoaa synkin terä, kun kaadat lasiin ihanan täyteläistä kalifornialaista zinfandel-punaviiniä, jonka mausteisuus...
Parantuneet varastointitekniikat mahdollistavat kotimaisista päärynöistä nauttimisen pitkälle syksyyn, niistä syntyy esimerkiksi herkullinen pellille leivottava...
Lokakuussa päivien lyhentyessä on mukava vetäytyä keittiöön kokeilemaan uusia reseptejä. Herkullinen klassikko syksyyn on...
Kokkaile erilaisia kurpitsoja – ne sulavat suussa uunissa paahdettuina ja ovat ekologista syötävää. Samettinen...
Lokakuun pimeät syysillat muuttuvat mukaviksi, kun nostat pöytään höyryävän pataruoan, joka on saanut...