Ihana ja kirpeä verigreippi on aamiaisklassikko! Tässä ohjeessa verigreipin kirpeys taittuu uunissa paahtamalla. Aamiaisgreipit ovat valoisien kevätaamujen näyttävä ja raikas aamupala, joka syntyy vaivatta. Aamiaisgreipit Kahdelle Valmistusaika: 15 min 2 verigreippiä ½ dl ruokosokeria ripaus kanelia Halkaise greipit kahtia ja laita ne uunivuokaan. Tee greippien pintaan veitsellä muutama...
Lue artikkeliMonikäyttöinen ja herkullinen ruusukaali on parhaimmillaan ja pääsee nyt loistoonsa, vaikka ennakkoluuloja saattaakin...
Marjakausi jatkuu vielä – nyt kannattaa kerätä talteen pihlajanmarjat! Happamista pihlajanmarjoista, omenoista ja kuohukermasta...
Aurinkoiset syyskelit lupaavat onnenpäiviä sienifaneille, etenkin kun kuluva sienivuosi on ollut niin huikean...
Kaupallinen yhteistyö: Snellman Syksy tuo mukanaan viilenevät ilmat ja paluun tuttuun arkirytmiin. Kotoilu...
Ihana lisuke erilaisiin ruokiin! Kotitekoinen kimchi saa makua gochugaru-chilijauheesta ja sopii muun muassa paistetun...
Vihreät lehtivihannekset, kuten pinaatti, maistuvat herkullisilta leipätaikinassa, letuissa tai pannukakuissa. Tämä hollantilainen pinaattipannukakku kruunataan...
Kaupan heviosastolla on varaa mistä valita – sesongissa ovat muun muassa suippopaprikat, kaalit ja...
Lihaton lokakuu on jälleen täällä! Tänä vuonna ravintolat ympäri Suomen ovat lähteneet mukaan tekemään...