Ihana ja kirpeä verigreippi on aamiaisklassikko! Tässä ohjeessa verigreipin kirpeys taittuu uunissa paahtamalla. Aamiaisgreipit ovat valoisien kevätaamujen näyttävä ja raikas aamupala, joka syntyy vaivatta. Aamiaisgreipit Kahdelle Valmistusaika: 15 min 2 verigreippiä ½ dl ruokosokeria ripaus kanelia Halkaise greipit kahtia ja laita ne uunivuokaan. Tee greippien pintaan veitsellä muutama...
Lue artikkeliNakkaa blenderiin viinin, hunajan ja jäiden kaveriksi mansikoita, mustikoita, nektariinia, vadelmia tai muita kunkin...
Muurikalla paistetut, täytetyt letut ovat täydellinen loma-ajan lounas. Ricotta-kasvistäytteiset letut valmistuvat myös ulkona ja...
Satokausi Rosé & Satokausi Douro Red Satokausi-viinit ovat todellisia silmäkarkkeja! Satokausikalenterin ja Winestaten yhteistyössä luoma...
Kotimainen herne on kirkkaan vihreä ja maultaan herkullisen makea. Oikeaan aikaan puitu sato ja...
Paahdettuja varhaisperunoita, vihreitä linssejä, tuoreita yrttejä, kirpeitä kapriksia ja kourakaupalla pinaattia – alkukesän aineksista...
Kesällä keittiössä otetaan rennosti ja nautitaan hyvällä mielin herkullisista ruoista. Kokin hommaa helpottavat huolelliset...
Kylmänä tarjoiltava vihreä gazpacho on perinteistä poikkeava kesäkeitto, joka maistuu taivaalliselta kuumana kesäpäivänä. Vinkki:...
Raikas vaihtoehto kesään on grillattu vesimelonisalaatti. Grillattuna vesimelonin maku tiivistyy entisestään ja maistuu taivaallisen...