Ihana ja kirpeä verigreippi on aamiaisklassikko! Tässä ohjeessa verigreipin kirpeys taittuu uunissa paahtamalla. Aamiaisgreipit ovat valoisien kevätaamujen näyttävä ja raikas aamupala, joka syntyy vaivatta. Aamiaisgreipit Kahdelle Valmistusaika: 15 min 2 verigreippiä ½ dl ruokosokeria ripaus kanelia Halkaise greipit kahtia ja laita ne uunivuokaan. Tee greippien pintaan veitsellä muutama...
Lue artikkeliKesäkuussa kaloista sesongissa on siika, joka sopii hyvin esimerkiksi raakakypsennettäväksi. Siikaceviche-tacot maistuvat kesäpäivien kevyenä...
Yhteistyö: E.Ahlström Kevättalvella Satokausikalenterin jengi päätti jättää Stadin tomut taakseen ja toteuttaa haaveensa muuttaa...
Ei kesää ilman varhaisperunaa! Sesongin ykkösherkkua on odotettu jälleen vesi kielellä, ja tänä kesänä...
Tämän kesän varhaisperunasadosta odotetaan määrältään tavanomaista. Laadultaan kuluttajille päätyvä kotimainen varhaisperuna on aina priimaa....
Saimaa on valittu vuoden 2024 Euroopan ruokaprovinssiksi. Alueen ruokakulttuuri on ainutlaatuinen yhdistelmä perinteikkyyttä, huipputason...
Tiesitkö, että sinä päätät miltä soijarouhe maistuu? Soijarouhe on monella tapaa täydellinen raaka-aine: edullinen,...
Biodiversiteetillä tarkoitetaan kasvien, eläinten, mikro-organismien ja ekosysteemien monimuotoisuutta. Biodiversiteettiä käytetään usein ekosysteemien terveyden ja...
Osuuskunta Närpiön Vihanneksen viljelijät lupaavat, että edessä on kaikkien aikojen vihanneskesä. Kotimaisten kasvihuonevihannesten...