Ihana ja kirpeä verigreippi on aamiaisklassikko! Tässä ohjeessa verigreipin kirpeys taittuu uunissa paahtamalla. Aamiaisgreipit ovat valoisien kevätaamujen näyttävä ja raikas aamupala, joka syntyy vaivatta. Aamiaisgreipit Kahdelle Valmistusaika: 15 min 2 verigreippiä ½ dl ruokosokeria ripaus kanelia Halkaise greipit kahtia ja laita ne uunivuokaan. Tee greippien pintaan veitsellä muutama...
Lue artikkeliSitruksista verigreippi on huhtikuussa sesongissa – valmista siitä kirpeänmakeaa tuorepuuroa. Valloittava verigreippituorepuuro on aamun...
Kevään säväyttävin salaatti yhdistää herkullisen uunifetan, makeat kirsikkatomaatit sekä paahdetut kasvikset. Pilkahduksen aurinkoa tuo...
Onko tarpeen kiristää kukkaronnyörejä kauppareissulla? Ruokakuluissa on helpompi säästää, kun suunnittelee viikon ruokalistan ennakkoon,...
Pääsiäisenä on aikaa antaa patojen porista. Rustiikkinen ragu syntyy karitsasta ja muhkeaa makua antavista...
Väriä lautaselle tuo pirteä purppurabataattihummus. Hummus sopii leivän päälle kuin herkkutahnana erilaisten kasvisten kanssa....
Vuodenaikojen ja sesonkikasvisten mukaan jaoteltu ruokalehti antaa inspiraatiota kokkaukseen ja leivontaan sekä auttaa lisäämään...
Kevään maukkain ruoka on herkullinen veriappelsiinirisotto. Risotto nautitaan veriappelsiinilohkojen, yrttien ja versojen kera! Vinkki:...
Kotimainen peruna on sesongissa maaliskuussa. Perunasta valmistetaan herkullinen perunapannukakku, jonka maku kruunataan maukkaalla tuorejuustotäytteellä...