Ihana ja kirpeä verigreippi on aamiaisklassikko! Tässä ohjeessa verigreipin kirpeys taittuu uunissa paahtamalla. Aamiaisgreipit ovat valoisien kevätaamujen näyttävä ja raikas aamupala, joka syntyy vaivatta. Aamiaisgreipit Kahdelle Valmistusaika: 15 min 2 verigreippiä ½ dl ruokosokeria ripaus kanelia Halkaise greipit kahtia ja laita ne uunivuokaan. Tee greippien pintaan veitsellä muutama...
Lue artikkeliMaanläheistä makua tammikuuhun tuo maa-artisokka, josta loihdit helposti hienostuneen annoksen. Kermainen maa-artisokkakeitto lämmittää talven...
A-lehtien kasvustrategian toteuttaminen etenee. Satokausi Media ja A-lehdet yhdistävät voimansa ja kannustavat kasvisten kuluttamiseen....
Tämän reseptin jälkeen et enää muuta oliivireseptiä kaipaa! Nämä herkkuoliivit sopivat pöytään kuin pöytään...
Punakaali on värikäs keräkaali. Punakaalin väri voi vaihdella riippuen sen kasvumaaperästä, ja sen maku...
Green Hippo Café on ravintola Helsingissä, ja sen toimipisteet sijaitsevat Punavuoressa, Kalliossa ja Töölössä....
Helsingin Kampissa sijaitseva, Michelin-tähdellä palkittu Ravintola Grön elää luonnon kierron ja kotimaisuuden ehdoilla. Ravintolan...
Mitä olisi joulu ilman laatikoita? Tänä vuonna juhla-aterian mehevin ja helpoin tarjottava syntyy makeasta...
Herkullinen sweetie on greipin ja pomelon siemenetön risteytys. Kuoren väri on heti sadonkorjuun jälkeen...