Ihana ja kirpeä verigreippi on aamiaisklassikko! Tässä ohjeessa verigreipin kirpeys taittuu uunissa paahtamalla. Aamiaisgreipit ovat valoisien kevätaamujen näyttävä ja raikas aamupala, joka syntyy vaivatta. Aamiaisgreipit Kahdelle Valmistusaika: 15 min 2 verigreippiä ½ dl ruokosokeria ripaus kanelia Halkaise greipit kahtia ja laita ne uunivuokaan. Tee greippien pintaan veitsellä muutama...
Lue artikkeliSyksy on sadonkorjuun aikaa! Satokausi-keittiössä loihdimme lisukkeita, joissa etenkin sesongin kaalit ja sienet...
Onko Satokausi Rosé jo sinulle tuttu? Tiesitkö, että viini on kehitetty erityisesti kasvisruokien kanssa...
Latva-artisokka on Välimereltä ja Pohjois-Afrikasta kotoisin oleva ohdakemainen kasvi, jota kasvatetaan syötäväksi. Nahkaisten suojuslehtien...
Kotimaiset kalat on esitelty Satokausikalenterin sivuilla ja uudessa, vuoden 2023 Satokausikalenterissa, sillä myös kaloilla...
Kirpeät syyspäivät houkuttelevat aarrejahtiin sienimetsään, jossa mieli lepää samalla kuin sienikori täyttyy. Retken antimista...
Spagettikurpitsan hauska rakenne yllättää! Kypsennetystä spagettikurpitsasta irtoaa spagettimaisia rihmoja helposti lusikalla tai haarukalla kaapimalla....
Raikas ja monipuolinen olut on oivallinen juomapari kasvisruoille. Kokosimme vinkit erityylisten kasvisruokien ja oluiden...
Omena on yksi suomalaisten suosituimmista hedelmistä. Mutta tiedätkö, mitä eroa eri omenalajikkeiden välillä on?...