Kaikki artikkelit

Arjen sankarit, jotka työskentelevät päivittäin tarjotakseen kotimaisia kasviksia suomalaisiin ruokapöytiinKaikki artikkelit
Kaikki artikkelit

Arjen sankarit, jotka työskentelevät päivittäin tarjotakseen kotimaisia kasviksia suomalaisiin ruokapöytiin

Kaupallinen yhteistyö: Närpiön Vihannes Mikä onkaan parempaa kuin vastuullisesti tuotetut ja kotimaiset kasvihuonevihannekset ympäri vuoden? Närpiön Vihanneksen tekijöillä on iso rooli tuoda nämä herkut jokaiseen kotiin.  Vastuullisuus ensiarvoista Monelle kuten myös Satokausikalenterille kotimaiset vihannekset ovat ehdottomia lautasellaan. Sinulla on oikeus tuntea vihannesten alkuperä ja tuotantomenetelmät. Osuuskunta Närpiön Vihannekselle onkin...

Lue artikkeli

Kaikki artikkelit

Satokauden puolukassa on luonnetta

Satokauden puolukassa on luonnetta

Syksyisin Suomen metsät punertavat puolukasta – maamme tärkeimmästä luonnonmarjasta. Innostus marjastusta kohtaan on selvästi...

Maukasta ja mutkatonta arkiruokaa: tomaattinen possupasta & pekoni-gremolata

Maukasta ja mutkatonta arkiruokaa: tomaattinen possupasta & pekoni-gremolata

Ilmassa on syksyn tuntua. Lomien loputtua ja koulujen käynnistyttyä, päivittäisen pyörityksen keskellä tarvitaan...

Puutarhasesonki päättyy pian – näin varmistat, että monivuotiset hyötykasvit selviytyvät talven yli!

Puutarhasesonki päättyy pian – näin varmistat, että monivuotiset hyötykasvit selviytyvät talven yli!

Päivät lyhenevät, lämpötila laskee ja luonto alkaa valmistautua syksyn saapumiseen toden teolla. Myös...

Kelta- ja raitajuuret hurmaavat syksyn ruokapöydässä

Kelta- ja raitajuuret hurmaavat syksyn ruokapöydässä

Syksy on juuresten juhlaa! Kaunis ruska tekee tuloaan ja kotimaisten juuresten satoa kerätään vähintään...

Syksyn sienisadon sopivin seuralainen on pehmeä punaviini

Syksyn sienisadon sopivin seuralainen on pehmeä punaviini

Sienimetsissä käy parhaillaan kova kuhina. Tattisato on tavallista parempi, kangasmetsät ovat keltaisenaan kantarelleja...

Loppukesän herkku: Parmesan maissit

Loppukesän herkku: Parmesan maissit

Maissi on nyt parhaimmillaan. Heti sadonkorjuun jälkeen maissit ovat sokeripitoisia, aromikkaita ja pehmeitä. Tämä helppo...

Sadonkorjuun parhaat raaka-aineet suoraan tilalta – Näillä vinkeillä on helppo osallistua Lähiruokapäivään 11.9.2021

Sadonkorjuun parhaat raaka-aineet suoraan tilalta – Näillä vinkeillä on helppo osallistua Lähiruokapäivään 11.9.2021

Lähiruokapäivää vietetään 11.9.2021 ja haastamme kaikki suomalaiset mukaan omalle makumatkalle. Kiersimme ennakkoon neljä...

Satokauden kasvis on lehtikaali

Satokauden kasvis on lehtikaali

Lehtikaali on kuin kaalilajikkeiden Beatles; vuodet kuluvat mutta sen suosio ei hiivu. Lehtikaali löysi...

Tutustu kategorioihimme: