Ihana ja kirpeä verigreippi on aamiaisklassikko! Tässä ohjeessa verigreipin kirpeys taittuu uunissa paahtamalla. Aamiaisgreipit ovat valoisien kevätaamujen näyttävä ja raikas aamupala, joka syntyy vaivatta. Aamiaisgreipit Kahdelle Valmistusaika: 15 min 2 verigreippiä ½ dl ruokosokeria ripaus kanelia Halkaise greipit kahtia ja laita ne uunivuokaan. Tee greippien pintaan veitsellä muutama...
Lue artikkeliSyksyisin Suomen metsät punertavat puolukasta – maamme tärkeimmästä luonnonmarjasta. Innostus marjastusta kohtaan on selvästi...
Ilmassa on syksyn tuntua. Lomien loputtua ja koulujen käynnistyttyä, päivittäisen pyörityksen keskellä tarvitaan...
Päivät lyhenevät, lämpötila laskee ja luonto alkaa valmistautua syksyn saapumiseen toden teolla. Myös...
Syksy on juuresten juhlaa! Kaunis ruska tekee tuloaan ja kotimaisten juuresten satoa kerätään vähintään...
Sienimetsissä käy parhaillaan kova kuhina. Tattisato on tavallista parempi, kangasmetsät ovat keltaisenaan kantarelleja...
Maissi on nyt parhaimmillaan. Heti sadonkorjuun jälkeen maissit ovat sokeripitoisia, aromikkaita ja pehmeitä. Tämä helppo...
Lähiruokapäivää vietetään 11.9.2021 ja haastamme kaikki suomalaiset mukaan omalle makumatkalle. Kiersimme ennakkoon neljä...
Lehtikaali on kuin kaalilajikkeiden Beatles; vuodet kuluvat mutta sen suosio ei hiivu. Lehtikaali löysi...