Paistetut nuudelit saavat väriä varsiparsakaalista. Parhaan lopputuloksen takaavat kuuma wokkipannu ja herkullinen kastike. Pad thai varsiparsakaalilla on kuin thaimaalainen pyttipannu, jonne myös muut jääkaapissa lojuvat vihannekset uppoavat helposti. Vinkki: Kasvisversion saat helposti vaihtamalla katkaravut rapeiksi paistettuun tofuun ja kalakastikkeen soijakastikkeeseen. Pad thai varsiparsakaalilla Neljälle Valmistusaika: 30 min 180 g...
Lue artikkeliKaupallinen yhteistyö: Närpiön Vihannes Tarjoilut pikkujoulupöytään keskellä talvea voi valmistaa kotimaisista ja vastuullisista...
Kasvikunnan tuotteet ovat uusien ravitsemussuositusten kivijalka, sillä niitä tulisi syödä 500–800 grammaa päivässä. Ruokavalion...
Kaupallinen yhteistyö: Närpiön Vihannes Mikä onkaan parempaa kuin vastuullisesti tuotetut ja kotimaiset kasvihuonevihannekset...
Mehut ovat aina muodissa! Marras-joulukuussa maistuu erityisesti inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu, joka lämmittää...
Lautasellamme on kotimaisia kasvihuonevihanneksia ympäri vuoden ja se on ihanaa! Kotimaisuus ja vastuullisuus kulkevat...
Tiesitkö, että voit tehdä karkkimatoja itse vesimelonin kuorista? Kyllä! Tämä resepti sopii hauskaksi tekemiseksi...
Kaupallinen yhteistyö: Estrella Estrellan Linssisipsi testissä Satokausi®-keittiössä. Rapeat ja sopivan mausteiset linssisipsit...
Graavilohi on loppuvuoden juhlien kunniavieras, joka taipuu moneen muotoon. Tässä reseptissä graavilohesta tehdään...