Kaikki artikkelit

Pad thai varsiparsakaalilla – herkullinen thaimaalainen pyttipannuKaikki artikkelit
Kaikki artikkelit

Pad thai varsiparsakaalilla – herkullinen thaimaalainen pyttipannu

Paistetut nuudelit saavat väriä varsiparsakaalista. Parhaan lopputuloksen takaavat kuuma wokkipannu ja herkullinen kastike. Pad thai varsiparsakaalilla on kuin thaimaalainen pyttipannu, jonne myös muut jääkaapissa lojuvat vihannekset uppoavat helposti.  Vinkki: Kasvisversion saat helposti vaihtamalla katkaravut rapeiksi paistettuun tofuun ja kalakastikkeen soijakastikkeeseen. Pad thai varsiparsakaalilla Neljälle Valmistusaika: 30 min 180 g...

Lue artikkeli

Kaikki artikkelit

Kurkkusushit ja suippopaprika-mozzarellasalaatti pikkujouluihin – kotimaisia kasvihuonevihanneksia on tarjolla ympäri vuoden kasvihuoneiden ansioista

Kurkkusushit ja suippopaprika-mozzarellasalaatti pikkujouluihin – kotimaisia kasvihuonevihanneksia on tarjolla ympäri vuoden kasvihuoneiden ansioista

Kaupallinen yhteistyö: Närpiön Vihannes Tarjoilut pikkujoulupöytään keskellä talvea voi valmistaa kotimaisista ja vastuullisista...

Kotimaiset vihannekset ovat oivallinen ruokavalion peruspilari – näin täytät uusien ravitsemussuositusten kasviskiintiön helposti

Kotimaiset vihannekset ovat oivallinen ruokavalion peruspilari – näin täytät uusien ravitsemussuositusten kasviskiintiön helposti

Kasvikunnan tuotteet ovat uusien ravitsemussuositusten kivijalka, sillä niitä tulisi syödä 500–800 grammaa päivässä. Ruokavalion...

Arjen sankarit, jotka työskentelevät päivittäin tarjotakseen kotimaisia kasviksia suomalaisiin ruokapöytiin

Arjen sankarit, jotka työskentelevät päivittäin tarjotakseen kotimaisia kasviksia suomalaisiin ruokapöytiin

Kaupallinen yhteistyö: Närpiön Vihannes Mikä onkaan parempaa kuin vastuullisesti tuotetut ja kotimaiset kasvihuonevihannekset...

Inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu

Inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu

Mehut ovat aina muodissa! Marras-joulukuussa maistuu erityisesti inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu, joka lämmittää...

Tomaattikeitto, kasvispasta ja virkistävä smoothie: Kotimaiset kasvihuonevihannekset ovat herkkua talvellakin – uuden teknologian ansiosta entistä ekologisemmin!

Tomaattikeitto, kasvispasta ja virkistävä smoothie: Kotimaiset kasvihuonevihannekset ovat herkkua talvellakin – uuden teknologian ansiosta entistä ekologisemmin!

Lautasellamme on kotimaisia kasvihuonevihanneksia ympäri vuoden ja se on ihanaa! Kotimaisuus ja vastuullisuus kulkevat...

Karkkia vesimelonin kuorista!

Karkkia vesimelonin kuorista!

Tiesitkö, että voit tehdä karkkimatoja itse vesimelonin kuorista? Kyllä! Tämä resepti sopii hauskaksi tekemiseksi...

Linssisipsit Satokausi®-keittiössä – kolme herkullista makuparia! 

Linssisipsit Satokausi®-keittiössä – kolme herkullista makuparia! 

Kaupallinen yhteistyö: Estrella Estrellan Linssisipsi testissä Satokausi®-keittiössä. Rapeat ja sopivan mausteiset linssisipsit...

Graavilohileivät ja riesling – kaksi klassikkoa loppuvuoden juhliin

Graavilohileivät ja riesling – kaksi klassikkoa loppuvuoden juhliin

Graavilohi on loppuvuoden juhlien kunniavieras, joka taipuu moneen muotoon. Tässä reseptissä graavilohesta tehdään...

Tutustu kategorioihimme: