Perunagalette maistuu nälän tullessa sopivana ja maistuvana herkkuna, nam kuinka hyvää. Kokeile rohkeasti ja tallenna resepti itsellesi alta! Perunagalette 4–6 annosta Valmistusaika: 1,5 h Pohja: 3 dl vehnäjauhoja 1 tl leivinjauhetta ½– 1 tl suolaa 100 g voita 1 dl juustoraastetta 1/2 dl kylmää vettä Täyte: 500 g varhaisperunoita...
Lue artikkeliHurahda Rootyn Perunamuusiin kokkaamalla Shepherd’s Pie -uunivuokaa tai juuriselleri-perunakroketteja! Skippaa perunasirkus ja pyöräytä...
Kookosgranola, mikä ihana lisuke! Kookosgranolaa voit hyödyntää monella tapaa, se sopii esimerkiksi jogurtin tai...
Ripaus Italian aurinkoa talven keskelle! Appelsiini ja parmesaani maustavat sisilialaiset lihapullat. Nämä sisilialaiset pyörykät...
Monipuolinen ruokavalio on täynnä herkullisia makuja, värejä ja tuoksuja. Lapsiperheiden arjessa kokkauksen nopeus...
Oletko koskaan törmännyt Sydänmerkkiin? Tiedätkö, mistä Sydänmerkki pakkauksen kyljessä viestii? Oli vastauksesi sitten...
Miten kastanjoita oikein valmistetaan? Ikuisuuskysymys, jota moni ei koskaan selvitä! Kastanja on ihana, perinteinen...
Pikkujoulupöydän katseenvangitsija on purppurainen punajuuricarpaccio ja rapeat juustolastut. Makeat punajuurikkaat ja suolainen juusto ovat...
Tämä espanjalaistyylinen tapasherkku valmistuu kotimaisesta silakasta. Boquerones -valkosipulisilakat sopivat niin kalapöytään kuin alkupalaksi hyvän...