Mehut ovat aina muodissa! Marras-joulukuussa maistuu erityisesti inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu, joka lämmittää lempeästi kuumana versiona ja herättää horroksesta kylmänä nautittuna. Vinkki: Tee valmis mehusekoitus pakastimeen odottamaan. Paloittele päärynät ja inkivääri, tyhjiöpakkaa ja pakasta. Sulata ennen mehustamista. Inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu Noin 2 litraa mehua Valmistusaika: 1,5...
Lue artikkeliKaikkea hyvää -ruokakirja Haluaisitko syödä herkullista ja hyvää tekevää ruokaa vuoden jokaisena kuukautena? Olemme...
Edellisessä artikkelissa pääsimme tutustumaan viime vuosien suosituimpaan uutuuskasvikseen Bimi®-parsakaaliin. Tässä artikkelissa matkustamme Pohjois-Savoon Kotalahdelle,...
Satokausikalenteri 2020 pitää ensimmäistä kertaa sisällään tietoa sydänterveellisestä ruokavaliosta. Yhteistyö Satokausikalenterin ja Sydänliiton...
Vuoden 2021 Satokausikalenterit ovat nyt ennakkomyynnissä! Kalentereita on nyt varmasti jokaisen tarpeisiin, sillä valmistimme...
Tomaattipiiras on loppukesän ihanin suolainen leivonnainen. Lämpimien kesäpäivien meheviksi kypsyttäneet tomaatit sujahtavat simppeliin...
Satokausikalenteri 2021 on täällä! Syksy koittaa taas ja se tarkoittaa että ensi vuoden Satokausikalenterit ovat...
Syksy on suomalaisten raaka-aineiden kannalta parasta aikaa järjestää juhlat. Tässä artikkelissa keskitytään ympäristöystävällisten...
Kasviskesä on kuumimmillaan, mutta ajatukset viipyilevät välillä jo lämmittävissä lohturuuissa. Hätä ei ole...