Mehut ovat aina muodissa! Marras-joulukuussa maistuu erityisesti inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu, joka lämmittää lempeästi kuumana versiona ja herättää horroksesta kylmänä nautittuna. Vinkki: Tee valmis mehusekoitus pakastimeen odottamaan. Paloittele päärynät ja inkivääri, tyhjiöpakkaa ja pakasta. Sulata ennen mehustamista. Inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu Noin 2 litraa mehua Valmistusaika: 1,5...
Lue artikkeliKalapuikkojen tekeminen itse on yllättävän helppoa, ne valmistuvat alle puolessa tunnissa! Kalapuikkoihin voi käyttää...
Ihanan mehevä tomaattinen gnocchipaistos on lohturuokaa parhaimmillaan! Nopeasti valmistuva annos saa täyteläisyyttä ruokakermasta ja...
Koko perheen uusi lemppari on täällä! Bataatti-jauhelihavuoka on yksinkertaisuudessan nerokas ateria, johon mahtuu reilusti...
Vegaaninen hitti, porkkala, toimii kylmäsavulohen tilalla myös uuniperunan täytteessä! Pikaporkkala syntyy perusversiota nopeammin ja...
Madekeitto on talven sesonkiruoka, sillä madetta pyydetään yleensä joulukuusta maaliskuulle asti. Keittoon sujahtaa perinteisen...
Maukas vegaaninen bolognese maistuu koko perheelle! Raastettu myskikurpitsa mehevöittää kastikkeen ja suolan sijasta ateria...
Tiesitkö, että paahtaminen tiivistää kasvisten maut? Kun haluat sosekeitostasi asteen herkullisempaa, kypsennä kasvikset ensin...
Tiesitkö, että soijakastike ja vaniljajäätelö sopivat yhteen? Makean ja suolaisen liitosta syntyy tunnetusti taivaallisia...