Parsaa, broccoliinia ja varsikukkakaalia – pääsiäisen herkullisimmat reseptit

Parsaa, broccoliinia ja varsikukkakaalia – pääsiäisen herkullisimmat reseptit

Kevään herkullisinta ruokajuhlaa eli pääsiäistä vietetään tällä viikolla. Keräsimme tähän postaukseen muutaman huippuhyvän...

Feta-broccoliinitortillat vappupiknikille

Feta-broccoliinitortillat vappupiknikille

Piknikkausi alkaa vapusta! Kääräise tortillojen sisään sesongin herkullista vihreää broccoliinia, avokadoa, fetaa ja...

Versoilla varaslähtö vihreään!

Versoilla varaslähtö vihreään!

Tänä keväänä Satokausikalenterin blogi päivittyy myös puutarhakuulumisilla. Turkulaiset puutarhuriopiskelijat Riikka ja Wiivi tarjoavat vinkkejä ja tietoa...

Potkua parsasta – Kevään kasvikset kruunaavat kokousruokavalion

Potkua parsasta – Kevään kasvikset kruunaavat kokousruokavalion

Kasvisten ilosanoma valloittaa Suomea! Kerroimme vuoden alussa, että sesonginmukaisia kasviksia saa nyt myös Radisson Blu...

Kevään herkullisin parsa-juustopiirakka

Kevään herkullisin parsa-juustopiirakka

Kevään odotetuin herkku, vihreä parsa on ihanaa sellaisenaan, mutta siitä leivot myös herkullisen piirakan.

Parsa hurmasi kansan Satokausi-koulussa

Parsa hurmasi kansan Satokausi-koulussa

Viime viikolla huippusuosituksi noussut Satokausi-koulu hurmasi uudistuneen Food Market Herkku Itiksen asiakkaita. Satokausikalenterin asiantuntijat...

Pääsiäisen herkullisin vegemenu

Pääsiäisen herkullisin vegemenu

Pääsiäinen on kevään herkullisin juhla! Tänä vuonna päästimme mielikuvituksemme valloilleen ja kehittelimme modernin trendikkään...

Nyt sesongissa raikas ananas!

Nyt sesongissa raikas ananas!

Ananas on yksi löytöretkeilijöiden mukanaan tuoma hedelmä ja se on valloittanut maailman raikkaalla maullaan.