Mehut ovat aina muodissa! Marras-joulukuussa maistuu erityisesti inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu, joka lämmittää lempeästi kuumana versiona ja herättää horroksesta kylmänä nautittuna. Vinkki: Tee valmis mehusekoitus pakastimeen odottamaan. Paloittele päärynät ja inkivääri, tyhjiöpakkaa ja pakasta. Sulata ennen mehustamista. Inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu Noin 2 litraa mehua Valmistusaika: 1,5...
Lue artikkeliUsein sanotaan, että aamiainen on päivän tärkein ateria. Koostimme Valio Luomu -tuotteista ja...
Japanilainen ruokakulttuuri on tänä vuonna kaikkien huulilla. Myös Food Market Herkku on innostunut...
Satokausikalenteri 2020 pitää ensimmäistä kertaa sisällään tietoa sydänterveellisestä ruokavaliosta. Yhteistyö Satokausikalenterin ja Sydänliiton...
Suomessa vain 14 % miehistä ja 22 % naisista syö suositusten mukaisesti puoli kiloa...
Monissa suomalaisissa kodeissa joulu on runsaiden tarjoilujen juhla. Vastuulliseen jouluun kuuluu vaivalla valmistettujen herkkujen...
Suomessa syödään joka joulu noin 7 miljoonaa kiloa kinkkua. Kinkkujen ja muiden joulun herkkujen...
Vuoden 2019 joulupöytä kokoaa vuoden ruokateemat yhteen. Suomalainen ruoka on arvossaan, ja sitä...
Joulukuussa on lupa herkutella ja arkiruokakin saa reilusti väriä kasviksista. Toteutimme ja testasimme...