Mehut ovat aina muodissa! Marras-joulukuussa maistuu erityisesti inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu, joka lämmittää lempeästi kuumana versiona ja herättää horroksesta kylmänä nautittuna. Vinkki: Tee valmis mehusekoitus pakastimeen odottamaan. Paloittele päärynät ja inkivääri, tyhjiöpakkaa ja pakasta. Sulata ennen mehustamista. Inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu Noin 2 litraa mehua Valmistusaika: 1,5...
Lue artikkeliJoulun kahvikakussakin maistuvat Satokausi-kasvikset! Jouluisilla mausteilla viimeistelty omena-karpalokakku valmistuu vaivattomasti gluteenittomana Risentan monipuolisilla...
Tänä jouluna suomalainen kinkku maustetaan kansainvälisistä keittiöistä tutuilla mausteilla. Pian tulossa myös joulun...
Vuoden tunnelmallisin ruokajuhla, joulu, on jo ihan nurkan takana. Monet kaipaavat perinteisten jouluruokien rinnalle...
Otimme testiin pakastealtaan tämän hetken kuumimmat uutuudet, Apetitin Luomu kasvispihvit! Kehittelimme pihvien kaveriksi...
Chiavanukkaat ovat helppoja ja terveellisiä aamu- ja välipaloja. Syksyn pimeydessä maistuu appelsiinilla raikastettu...
Juustotarjotin on alkutalven tunnelmallisten illanviettojen klassikko! Näyttävän ja herkullisen juustotarjottimen saa koottua vähällä...
Marraskuussa pimeyden painaessa mielialaa ja jaksamista alaspäin kannattaa kiinnittää huomiota lautaselle. Vaihteleva ja runsaasti...
Syyskuussa 2019 me Satokausikalenterilla haastoimme yhdessä Atrian kanssa suomalaiset talkoisiin suomalaisen ruoan puolesta....