Kaikki artikkelit

Inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehuKaikki artikkelit
Kaikki artikkelit

Inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu

Mehut ovat aina muodissa! Marras-joulukuussa maistuu erityisesti inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu, joka lämmittää lempeästi kuumana versiona ja herättää horroksesta kylmänä nautittuna. Vinkki: Tee valmis mehusekoitus pakastimeen odottamaan. Paloittele päärynät ja inkivääri, tyhjiöpakkaa ja pakasta. Sulata ennen mehustamista. Inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu Noin 2 litraa mehua Valmistusaika: 1,5...

Lue artikkeli

Kaikki artikkelit

Yrteillä enemmän makua

Yrteillä enemmän makua

Satokausikalenteri ja Sydänliitto yhdistävät voimansa suomalaisen ruokakulttuurin puolesta. Tällä kertaa perehdytään maustamiseen ja suolan...

Lisää kasviksia arkeen

Lisää kasviksia arkeen

Kaupallinen yhteistyö: Apetit Satokausikalenteri ja Apetit haluavat yhdessä kannustaa perheitä syömään enemmän kasviksia....

Syksyinen kasvispasta

Syksyinen kasvispasta

Pasta maistuu aina! Kehittelimme yhteistyössä Plantin kanssa hurmaavan kasvispastan, jonne upotimme kourakaupalla ihania...

Kypsennä kasvikset oikein

Kypsennä kasvikset oikein

Tiesitkö, että kypsennystavalla on merkitystä kasviksen makuun? Juuri sopivan napakaksi jätetyt parsakaalit maistuvat paremmin...

Sadonkorjuun hittiresepti – Nyt tulee #jureke!

Sadonkorjuun hittiresepti – Nyt tulee #jureke!

Lihamureke on retroruoista parhain, mutta harmillisesti se on hieman unhoon jäänyt ruokalaji. Me...

Syksyinen sieni-mustakaalipasta

Syksyinen sieni-mustakaalipasta

Syksy on sieniruokien aikaa! Valmistimme Risentan herkullisesta papupastasta hurmaavan sieni-mustakaalipastan, jossa maistuvat myös...

Syö sydämesi kyllyydestä – Maailman Sydänpäivän punainen menu

Syö sydämesi kyllyydestä – Maailman Sydänpäivän punainen menu

Tee sydänterveydestä näkyvää syömällä sydämesi kyllyydestä punaista väriä. Maailman sydänpäivää vietetään sunnuntaina 29.9. ja...

Palsternakkaa pataan – murua rinnan alle

Palsternakkaa pataan – murua rinnan alle

Suomessa on historian saatossa viljelty monenlaisia juureksia, joiden käyttö on nykyään jäänyt valitettavan...

Tutustu kategorioihimme: