Mehut ovat aina muodissa! Marras-joulukuussa maistuu erityisesti inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu, joka lämmittää lempeästi kuumana versiona ja herättää horroksesta kylmänä nautittuna. Vinkki: Tee valmis mehusekoitus pakastimeen odottamaan. Paloittele päärynät ja inkivääri, tyhjiöpakkaa ja pakasta. Sulata ennen mehustamista. Inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu Noin 2 litraa mehua Valmistusaika: 1,5...
Lue artikkeliVuoden alussa alkoi Satokausikalenterin ja Valio Luomun postaussarja, jonka yhteydessä paneudutaan myös syvällisemmin luomutuotantoon...
Tämän reseptin jälkeen ei kukaan enää voi väittää, ettei ruoanlaittoon ole aikaa. Parsakaaliwok...
Kasvissosekeitto on ikisuosikki: nopeasti valmistuvaa, helposti varioitavaa, terveellistä ja tietenkin superherkullista. Maailman helpoin...
Kurkumalla maustetun kedgeree-riisiruoan juuret ovat Intiassa ja sydän Briteissä.
Cottage pie on brittiläinen klassikkoruoka, jossa yhdistyvät tuhti jauhelihakastike ja maukas perunamuussi. Se...
Mandariini on täydellinen tuontihedelmä, sillä sen maku on parhaimmillaan 2-3 viikon kuluttua poimimisesta.
Kasvisten pakastaminen on järkevää. Sesonkiruokailussa ja suomalaisessa ruokakulttuurissa säilömisellä on ollut aina merkittävä rooli....
Satokausi-ajattelu valloittaa Suomea. Kerroimme aikaisemmin, että meillä on ilo olla mukana Radisson Blu Hotellien...