Kaikki artikkelit

Inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehuKaikki artikkelit
Kaikki artikkelit

Inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu

Mehut ovat aina muodissa! Marras-joulukuussa maistuu erityisesti inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu, joka lämmittää lempeästi kuumana versiona ja herättää horroksesta kylmänä nautittuna. Vinkki: Tee valmis mehusekoitus pakastimeen odottamaan. Paloittele päärynät ja inkivääri, tyhjiöpakkaa ja pakasta. Sulata ennen mehustamista. Inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu Noin 2 litraa mehua Valmistusaika: 1,5...

Lue artikkeli

Kaikki artikkelit

Kaikki luomusta – Käsittelyssä hedelmät, marjat ja vihannekset

Kaikki luomusta – Käsittelyssä hedelmät, marjat ja vihannekset

Vuoden alussa alkoi Satokausikalenterin ja Valio Luomun postaussarja, jonka yhteydessä paneudutaan myös syvällisemmin luomutuotantoon...

Viiden minuutin parsakaaliwok

Viiden minuutin parsakaaliwok

Tämän reseptin jälkeen ei kukaan enää voi väittää, ettei ruoanlaittoon ole aikaa. Parsakaaliwok...

Maailman helpoin kasvissosekeitto ja herkullinen hernesalsa

Maailman helpoin kasvissosekeitto ja herkullinen hernesalsa

Kasvissosekeitto on ikisuosikki: nopeasti valmistuvaa, helposti varioitavaa, terveellistä ja tietenkin superherkullista. Maailman helpoin...

Kurkumalla maustettu kedgeree

Kurkumalla maustettu kedgeree

Kurkumalla maustetun kedgeree-riisiruoan juuret ovat Intiassa ja sydän Briteissä.

Cottage pie kotimaisilla juureksilla – se parempi jauheliha-perunasoselaatikko

Cottage pie kotimaisilla juureksilla – se parempi jauheliha-perunasoselaatikko

Cottage pie on brittiläinen klassikkoruoka, jossa yhdistyvät tuhti jauhelihakastike ja maukas perunamuussi. Se...

Nyt sesongissa makea mandariini!

Nyt sesongissa makea mandariini!

Mandariini on täydellinen tuontihedelmä, sillä sen maku on parhaimmillaan 2-3 viikon kuluttua poimimisesta.

Neljä perusteltua syytä suosia pakastevihanneksia

Neljä perusteltua syytä suosia pakastevihanneksia

Kasvisten pakastaminen on järkevää. Sesonkiruokailussa ja suomalaisessa ruokakulttuurissa säilömisellä on ollut aina merkittävä rooli....

Sitrusten sesongin huipennus

Sitrusten sesongin huipennus

Satokausi-ajattelu valloittaa Suomea. Kerroimme aikaisemmin, että meillä on ilo olla mukana Radisson Blu Hotellien...

Tutustu kategorioihimme: