Lettutaikina taipuu täyttäväksi ruoaksi, kun taikinaan lisätään raejuustoa ja räiskäle täytetään kanalla sekä sesongin kasviksilla. Kaasupolttimen ja teräspannun avulla valmistat läheisille maittavan aterian uskomattoman helposti. Lettupannu kaikkeen ruoanlaittoon Lettutaikina valmistuu kesällä tämän tästä, ja se jos mikä on hyvä syy kokata ulkona. Muurikan kätevän kaasupolttimen avulla järjestät läheisille lettukestit,...
Lue artikkeliVihreiden papujen sesonki on lyhyt, mutta se iloksemme jatkuu pakastimessa. Pakastetut pavut sopivat moneen...
Oranssilihainen papaija maistuu sellaisenaan tai kokeile sitä kuumennettuna.
Eksoottisista hedelmistä kannattaa nauttia nyt! Värikkäät hedelmät ovat listattu vuoden 2019 ruokatrendiksi ja ne...
Värikäs ruoka piristää yhdessä lisääntyvän auringon valon kanssa! Kehittelimme iloisen värisen, terveellisen ja...
Laskiaispullien sesonki on juuri nyt ja vaikka perinteinen versio hilloineen tai mantelimassoineen maistuu...
Olettehan huomanneet, että tämän vuoden Satokausikalenterista löytyy myös jokaiselle kuukaudelle oma signature kasvisliemi. Jaamme...
Pakasteherne on pop! Heti tuoreeltaan pakastettu kotimainen herne saa ruoan maistumaan kesältä keskellä...
Talvellakin voi syödä sesonginmukaisesti ja värikkäästi. Kotimaisten varastojuuresten lisäksi helmikuussa ovat sesongissa muun muassa...