Mehut ovat aina muodissa! Marras-joulukuussa maistuu erityisesti inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu, joka lämmittää lempeästi kuumana versiona ja herättää horroksesta kylmänä nautittuna. Vinkki: Tee valmis mehusekoitus pakastimeen odottamaan. Paloittele päärynät ja inkivääri, tyhjiöpakkaa ja pakasta. Sulata ennen mehustamista. Inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu Noin 2 litraa mehua Valmistusaika: 1,5...
Lue artikkeliVihreät pavut ovat loppukesän ja alkusyksyn herkku, joko olet maistanut? Kotimaiset pavut löytyvät nyt...
Satokausikalenterin koekeittiössä elettiin viikonloppuna jänniä aikoja saadessamme ensimmäisten joukossa testiin uutta Sirkkistä. Kyseessä on...
Hartaasti odotettu hetki on täällä, kun Satokausikalenteri 2019 tuli ennakkomyyntiin! Kalenteriin on kerätty lähes...
Kerroimme viime viikolla sesongin kasviksista, joita kannattaa suosia juuri nyt. Listalla oli kaaleja joka...
Rakastatko lasagnea, mutta vihaat kaikkien niiden rasvaisten pannujen ja kattiloiden tiskaamista, jotka perinteisen lasagnen...
Kesä 2018 tullaan varmasti muistamaan uskomattomista helteistä. Auringonvalon yltäkylläisyys on edesauttanut osaa kasviksista menestymään,...
Juuri nyt sesongissa on mieletön kattaus kasviksia! Hevi-osastolla vaeltaessa tulee lähes valinnan vaikeus. Kesäkurpitsa...
Kesäkurpitsatalkoot tulevat! Tee kesän hyvä teko sekä itsellesi, että ympäristölle ja liity mukaan pelastamaan...