Tämä espanjalaistyylinen tapasherkku valmistuu kotimaisesta silakasta. Boquerones -valkosipulisilakat sopivat niin kalapöytään kuin alkupalaksi hyvän leivän kanssa. Resepti on simppeli, mutta vaatii hieman ennakointia, sillä silakat saavat levätä ensin vuorokauden etikkakylvyssä ja toisen marinadissa. Vinkki: Muista hyödyntää persiljasta myös varret. Silppua ne terävällä veitsellä hienoksi. Boquerones -valkosipulisilakat Neljälle Valmistusaika: 15...
Lue artikkeliSatokausikalenterin koekeittiössä elettiin viikonloppuna jänniä aikoja saadessamme ensimmäisten joukossa testiin uutta Sirkkistä. Kyseessä on...
Hartaasti odotettu hetki on täällä, kun Satokausikalenteri 2019 tuli ennakkomyyntiin! Kalenteriin on kerätty lähes...
Kerroimme viime viikolla sesongin kasviksista, joita kannattaa suosia juuri nyt. Listalla oli kaaleja joka...
Rakastatko lasagnea, mutta vihaat kaikkien niiden rasvaisten pannujen ja kattiloiden tiskaamista, jotka perinteisen lasagnen...
Kesä 2018 tullaan varmasti muistamaan uskomattomista helteistä. Auringonvalon yltäkylläisyys on edesauttanut osaa kasviksista menestymään,...
Juuri nyt sesongissa on mieletön kattaus kasviksia! Hevi-osastolla vaeltaessa tulee lähes valinnan vaikeus. Kesäkurpitsa...
Kesäkurpitsatalkoot tulevat! Tee kesän hyvä teko sekä itsellesi, että ympäristölle ja liity mukaan pelastamaan...
Kuka muistaa #kukkakaalitalkoot? Viime vuonna koko Suomi liittoutui yhteen pelastamaan pelloille jäämisvaarassa ollut kukkakaali....