Mehut ovat aina muodissa! Marras-joulukuussa maistuu erityisesti inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu, joka lämmittää lempeästi kuumana versiona ja herättää horroksesta kylmänä nautittuna. Vinkki: Tee valmis mehusekoitus pakastimeen odottamaan. Paloittele päärynät ja inkivääri, tyhjiöpakkaa ja pakasta. Sulata ennen mehustamista. Inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu Noin 2 litraa mehua Valmistusaika: 1,5...
Lue artikkeliKuka muistaa #kukkakaalitalkoot? Viime vuonna koko Suomi liittoutui yhteen pelastamaan pelloille jäämisvaarassa ollut kukkakaali....
Käsi ylös, jos olet joskus tuskaillut sen kanssa, kuinka kasviksia voisi käyttää arkena enemmän....
Joko luit kattavan postauksemme okrasta? Kyseessä on todellinen kesän hittivihannes, jonka Kouvolassa sijaitsevat Aurinkotarhat...
Viime aikoina Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan keittiöt ovat olleet herkkusuiden mielissä. Värikästä, täyteläistä, ravintorikasta ja...
Joko luit pari viikkoa takaperin ilmestyneen haastattelun satokausien mestarista Kozeen Shiwanista? Jutussa avattiin Shiwanin...
Joko olet törmännyt ruokakaupoissa astetta eksoottisempaan uutuuteen? Okra on saanut palstatilaa mediassa, sillä se...
Ei ehkä ihan heti uskoisi, että keskellä rappioromanttisinta Kalliota, entisen pubin tiloissa sijaitsee yksi...
Sipuli on viikon kasvis ihan selkeästi! Aikaisemmin tällä viikolla jaoimme pitkän pätkän tarpeellista tietoa...