Kaikki artikkelit

Kesäinen kurkku-mocktailKaikki artikkelit
Kaikki artikkelit

Kesäinen kurkku-mocktail

Kaipaatko hyvää mocktail-reseptiä? Tässä se tulee! Raikas kurkku–inkivääri-mocktail sopii kesän juhliin täydellisesti. Maku on herkullinen ja kaiken kruunaa upean vihreä ulkonäkö. Mocktailit trendaavat, eivätkä syyttä. Mocktail sopii jokaisen päivän kohtaan ja jokaiselle vieraalle! Tähän mocktailiin tarvitset tuorekurkkua, inkivääriä, sokeria ja vettä. Raasta tuorekurkut raasteeksi, nopeiten tämä hoituu tehosekoittimella, mutta...

Lue artikkeli

Uusimmat artikkelit

Appelsiini-karpalo-smoothie

Appelsiini-karpalo-smoothie

Talvisia makuja, eli appelsiinia ja karpaloa, täynnä oleva smoothie sopii kevyeksi väli- tai alkupalaksi...

Persimonsorbetti ja mausteinen kookoskerma

Persimonsorbetti ja mausteinen kookoskerma

Tästä yksinkertaisemmaksi ei jälkiruokaohje voi enää mennä. Täydellisen kypsästä persimonista saa ilman kikkailua herkullista...

Karpalo-omenaremmit

Karpalo-omenaremmit

Karpalon metsäinen maku pehmenee miellyttävästi makean omenan avulla, jolloin lopputuloksena on hauska välipala tai...

Raitajuurisipsit

Raitajuurisipsit

Sipseihin saa lisää makua ja näköä käyttämällä raaka-aineena perunan sijasta upean värisiä raitajuuria. Pieni...

Paahdetut maa-artisokat ja valkosipulitimjamidippi

Paahdetut maa-artisokat ja valkosipulitimjamidippi

Uunissa kokonaisena paahdetut maa-artisokat muuttuvat meheviksi suupaloiksi. Valkosipulitimjamidipin kanssa tarjoiltuna ne ovat vaivatonta tarjottavaa...

Uunipuolukkahillo

Uunipuolukkahillo

Uunihillot ovat todellista slow foodia, joiden valmistumista kannattaa odottaa kärsivällisesti. Pitkään hauduttamalla silmät sirriin...

Kelta- ja raitajuuri

Kelta- ja raitajuuri

Kelta- ja raitajuuri kuuluvat samaan ryhmään tutun punajuuren kanssa. Beta vulgaris -kasviksia ovat puna-,...

Puolukkaremmit

Puolukkaremmit

Jos olet hammaskiillettä sulattavien kirpeiden herkkujen perään, tässä sinulle terveellisempi vaihtoehto. Luonnostaan hapan puolukka...

Tutustu kategorioihimme: