Savustus lienee yksi ulkokokkailun jaloimmista muodoista. Muurikan uudet sähkösavustimet sopivat ympärivuotiseen käyttöön jopa...
Pyöräytä passionhedelmä-rahkapullat pääsiäispöytään! Rahkasta ja passionhedelmistä leivot kevään raikkaimmat rahkapullat, jotka katoavat kahvipöydästä alta...
Paistetut nuudelit saavat väriä varsiparsakaalista. Parhaan lopputuloksen takaavat kuuma wokkipannu ja herkullinen kastike. Pad...
Eksoottinen hedelmärahka ja suklaagranola! Huhtikuussa sesonkiruokailijan jälkiruokakulhoon lusikoidaan eksoottista hedelmärahkaa sekä kaurahiutaleista, auringonkukansiemenistä, hasselpähkinöistä...
Kaipaatko helppoa ja maukasta, sormin syötävää välipalaa? Pehmeät ja kasvispitoiset kikhernepötköt syntyvät käden...
Parsa! Pannuleipä saa kaverikseen ihanaa parsaa, josta syntyy maistuva parsapannuleipä. Pannuleipä on herkullinen pikkusuolainen,...
Tämä resepti on trendannut netissä jo vuosia, eikä suotta! Alkuperäinen resepti Marry me -kana...
Kevät on vasta aluillaan, mutta maatiloilla katse on käännetty tulevaan kasvukauteen jo hyvissä ajoin....