Arkiruoka

Uusimmat artikkelit

Käsittele lehtikaali oikein!

Käsittele lehtikaali oikein!

Moni haluaisi syödä enemmän lehtikaalia, mutta pitää makua karvaana tai käsittelyä hankalana. Oikeastaan lehtikaalin...

Omenapaistos aamupalaksi

Omenapaistos aamupalaksi

Tässä tulee ihana syksyinen aamupala: omenapaistos pannulla! Erinomainen vaihtoehto esimerkiksi rauhalliseen viikonloppuaamuun, kun mielesi...

Rouskukastike – paras syysruoka

Rouskukastike – paras syysruoka

Rouskukastike on parasta syysruokaa. Lempeän pippuriset rouskut ovat yksi syksyn satoisimmista sienistä. Ne maistuvat...

Paahdettu feta-rypälesalaatti – syksyn ihanat maut

Paahdettu feta-rypälesalaatti – syksyn ihanat maut

Tämä helppo paahdettu feta-rypälesalaatti on täynnä syksyn makuja. Suolainen fetajuusto ja makeaksi paahtuvat viinirypäleet...

Clafoutis – ranskalainen luumupannari

Clafoutis – ranskalainen luumupannari

Clafoutis – ranskalainen luumupannari on pannukakun ranskalainen esiäiti, jonka pehmeä koostumus muistuttaa vanukasta. Voit...

Kotimaisten kasvisten sesonki huipentuu – aika säilöä kesän maut talteen

Kotimaisten kasvisten sesonki huipentuu – aika säilöä kesän maut talteen

Kaupallinen yhteistyö MTK / Voimaa Kasviksista Kotimaisten kasvisten sesonki on parhaimmillaan elo-lokakuussa. Esimerkiksi...

Maissi-kantarellikeitto ja lipstikkaöljy – sadonkorjuuajan soppa

Maissi-kantarellikeitto ja lipstikkaöljy – sadonkorjuuajan soppa

Loppukesä on sadonkorjuun aikaa. Tuoreen maissin kotimainen sesonki alkaa elokuun puolivälissä ja kestää noin...

Metsäsieni-gnocchipannu – syksyn paras sieniruoka

Metsäsieni-gnocchipannu – syksyn paras sieniruoka

Tervetuloa syksy ja sieniruoat! Suppiksista, kesäkurpitsasta ja paketillisesta valmiita perunagnoccheja syntyy muikean makoisa metsäsieni-gnocchipannu....

Tutustu kategorioihimme: