Juhla

Juhla

Kekri, Halloween, Samhain – Ammenna sadonkorjuun lopun juhlaperinteistä

Kekri, Halloween, Samhain – Ammenna sadonkorjuun lopun juhlaperinteistä

Tiesitkö, että halloween ei suinkaan ole ainoa juhla, joka sijoittuu loka-marraskuun vaihteeseen? Jo muinaisista...

Tyrnijuustokakku halloweenin kahvipöytään

Tyrnijuustokakku halloweenin kahvipöytään

Tyrnijuustokakku on kauniin oranssi ylistys kirpeälle tyrnille, makealle valkosuklaalle ja ihanan happamalle tuorejuustolle....

Tällä kattauksella pärjäät jouluun 

Tällä kattauksella pärjäät jouluun 

Syksy on lohturuokien kulta-aikaa. Vielä on saatavilla ihania tuoreita kotimaisia raaka-aineita, mutta kokkailut alkavat...

Hummusplatter kukkakaali- ja parsakaaliwingseillä

Hummusplatter kukkakaali- ja parsakaaliwingseillä

Hummusplatter on illanviettojen ja brunssien luottotarjottava. Kasaa maukkaan hummuspedin päälle sesongin vihanneksia ja...

Unohda ennakkoluulot – Maailman monipuolisin Bimi® -parsakaali päivittää makumuistosi 2020-luvulle!

Unohda ennakkoluulot – Maailman monipuolisin Bimi® -parsakaali päivittää makumuistosi 2020-luvulle!

Joko luit aikaisemmat artikkelimme tämän kesän hittikasviksesta Bimi® -parsakaalista? Ensimmäisessä artikkelissa selvitimme mikä Bimi®...

Tomaattipiiras hurmaa loppukesän puutarhajuhlissa

Tomaattipiiras hurmaa loppukesän puutarhajuhlissa

Tomaattipiiras on loppukesän ihanin suolainen leivonnainen. Lämpimien kesäpäivien meheviksi kypsyttäneet tomaatit sujahtavat simppeliin...

Huolellisesti ja huolettomasti – Joutsenmerkki takaa ympäristöystävälliset juhlat

Huolellisesti ja huolettomasti – Joutsenmerkki takaa ympäristöystävälliset juhlat

Syksy on suomalaisten raaka-aineiden kannalta parasta aikaa järjestää juhlat. Tässä artikkelissa keskitytään ympäristöystävällisten...

Luomua mökille – kolmen ruokalajin juhannusmenu

Luomua mökille – kolmen ruokalajin juhannusmenu

Juhannusta juhlitaan pian! Parhaat keskikesän herkut valmistuvat sesongin vihanneksista ja Valio Luomu-tuotteista. Kehittelimme...

Tutustu kategorioihimme: