Juhla

Juhla

Talven maukkaita kasviksia ja poroa – Kasvispitoisia reseptejä niin arkeen kuin juhlaan

Talven maukkaita kasviksia ja poroa – Kasvispitoisia reseptejä niin arkeen kuin juhlaan

Satokausi-keittiössä porosta hyödynnetään kaikki sisäfileestä luihin, joka näkyy tämän artikkelin resepteissä. Reseptistä löydät muun...

Viritä joulutunnelma huippuunsa: valmista joulukinkku ja juurekset takassa

Viritä joulutunnelma huippuunsa: valmista joulukinkku ja juurekset takassa

Tiesitkö, että ruokaa voi valmistaa myös takassa? Temppu vaatii varaavan takan, jonkin verran etukäteisvalmisteluja...

Punaviinikastikkeen salat julki – näillä juureksilla saat soosiin mahtavaa makua! 

Punaviinikastikkeen salat julki – näillä juureksilla saat soosiin mahtavaa makua! 

Punaviinikastikkeen maustamiseen käytetään usein ainoastaan porkkanaa ja sipulia. Satokausi-keittiössä enemmän on kuitenkin enemmän, joten...

Kurpitsan, punajuuren ja persimonin avulla jaksat loppuvuoden: Maistuvat annokset saatavilla nyt Radisson Blu Hotelleista!

Kurpitsan, punajuuren ja persimonin avulla jaksat loppuvuoden: Maistuvat annokset saatavilla nyt Radisson Blu Hotelleista!

Radisson Blu Hotellien kauniit tilat tarjoavat inspiroivat olosuhteet kaikenlaisiin kellon ympäri tapahtuviin pieniin ja...

Kokataan yhdessä poroa – Ota talteen helpot kasvispitoiset reseptit, joissa hyödynnetään kaikki ruhonosat

Kokataan yhdessä poroa – Ota talteen helpot kasvispitoiset reseptit, joissa hyödynnetään kaikki ruhonosat

Poronlihaa on pidetty kalliina ja vaikeasti valmistettavana raaka-aineena, mutta nyt kumoamme tämän myytin! Kokkaamme...

Sesongin herkkuja loppusyksyn juhlahetkiin – kuohkea omena-pihlajanmarjavispipuuro, lempeä maa-artisokkakeitto ja punajuuricarpaccio rapeilla juustolastuilla

Sesongin herkkuja loppusyksyn juhlahetkiin – kuohkea omena-pihlajanmarjavispipuuro, lempeä maa-artisokkakeitto ja punajuuricarpaccio rapeilla juustolastuilla

Monenmoiset juhlat tuovat iloa elämään, kun säät kylmenevät ja illat pimenevät. Parhaat tarjottavat syntyvät...

Juhlista juuresten sesonkia punajuuripastalla ja luomupunaviinillä!

Juhlista juuresten sesonkia punajuuripastalla ja luomupunaviinillä!

Lokakuu on juuresten juhlaa! Syksyllä keittiössä kypsyy maanläheisiä makuja ja laseihin kaadetaan sesonkiin sopivaa...

Poro on pohjoisen perinteinen raaka-aine, joka on täynnä makua ja ravinteita – näin hankit eettisesti tuotettua kotimaista poroa

Poro on pohjoisen perinteinen raaka-aine, joka on täynnä makua ja ravinteita – näin hankit eettisesti tuotettua kotimaista poroa

Tiesitkö, että poro on syksyn sesonkiruokaa? Pääsimme tutustumaan kotimaisen poronlihan tuotantoon ja kokosimme tähän...

Tutustu kategorioihimme: