Muista monikäyttöiset mutta usein aliarvostetut sipulit. Pitkään haudutettu ja karamellisoitu keltasipuli on ruokapöydän tähti....
Syksystä katoaa synkin terä, kun kaadat lasiin ihanan täyteläistä kalifornialaista zinfandel-punaviiniä, jonka mausteisuus...
Lokakuun pimeät syysillat muuttuvat mukaviksi, kun nostat pöytään höyryävän pataruoan, joka on saanut...
Monikäyttöinen ja herkullinen ruusukaali on parhaimmillaan ja pääsee nyt loistoonsa, vaikka ennakkoluuloja saattaakin...
Marjakausi jatkuu vielä – nyt kannattaa kerätä talteen pihlajanmarjat! Happamista pihlajanmarjoista, omenoista ja kuohukermasta...
Aurinkoiset syyskelit lupaavat onnenpäiviä sienifaneille, etenkin kun kuluva sienivuosi on ollut niin huikean...
Paahdettuja varhaisperunoita, vihreitä linssejä, tuoreita yrttejä, kirpeitä kapriksia ja kourakaupalla pinaattia – alkukesän aineksista...
Vappu ja kullanruskeat uppopaistetut leivonnaiset kuuluvat erottamattomasti yhteen, mutta mitä tehdä valmistuksesta ylijääneen öljyn...