Monikäyttöinen ja herkullinen ruusukaali on parhaimmillaan ja pääsee nyt loistoonsa, vaikka ennakkoluuloja saattaakin...
Marjakausi jatkuu vielä – nyt kannattaa kerätä talteen pihlajanmarjat! Happamista pihlajanmarjoista, omenoista ja kuohukermasta...
Aurinkoiset syyskelit lupaavat onnenpäiviä sienifaneille, etenkin kun kuluva sienivuosi on ollut niin huikean...
Paahdettuja varhaisperunoita, vihreitä linssejä, tuoreita yrttejä, kirpeitä kapriksia ja kourakaupalla pinaattia – alkukesän aineksista...
Vappu ja kullanruskeat uppopaistetut leivonnaiset kuuluvat erottamattomasti yhteen, mutta mitä tehdä valmistuksesta ylijääneen öljyn...
Houkutteleeko itse tehty sushi, mutta rullien ja riisipallojen pyörittely tuntuu työläältä? Sushin valmistaminen kotona...
Pääsiäisenä on aikaa antaa patojen porista. Rustiikkinen ragu syntyy karitsasta ja muhkeaa makua antavista...
Ihastuttava ja maukas sipuli, se monen kotikokin suosikki. Tämä ruokaisa ja sievä sipulipiirakka sopii...