Kasvistieto

Kasvistieto

Hurmaava kurpitsapasta

Hurmaava kurpitsapasta

Kurpitsan sesonki on taas täällä! Oranssi herkku hurmaa syvällä makuprofiilillaan ja tekstuurillaan. Kaiken lisäksi...

Nyhtökurpitsatortillat omenasalsalla

Nyhtökurpitsatortillat omenasalsalla

Kurpitsojen sesonki jatkuu vielä pitkän tovin ja kotimaisia kurpitsoja on tarjolla runsaammin kuin...

Vähennetään yhdessä ruokahävikkiä

Vähennetään yhdessä ruokahävikkiä

Oletko ajatellut, että moni klassikkoruoka köyhistä ritareista paistettuun riisiin ja pizzaan on syntynyt alunperin...

Yrteillä enemmän makua

Yrteillä enemmän makua

Satokausikalenteri ja Sydänliitto yhdistävät voimansa suomalaisen ruokakulttuurin puolesta. Tällä kertaa perehdytään maustamiseen ja suolan...

Lisää kasviksia arkeen

Lisää kasviksia arkeen

Kaupallinen yhteistyö: Apetit Satokausikalenteri ja Apetit haluavat yhdessä kannustaa perheitä syömään enemmän kasviksia....

Kypsennä kasvikset oikein

Kypsennä kasvikset oikein

Tiesitkö, että kypsennystavalla on merkitystä kasviksen makuun? Juuri sopivan napakaksi jätetyt parsakaalit maistuvat paremmin...

Syksyn juhlissa nautitaan suomalaisesta ruoasta

Syksyn juhlissa nautitaan suomalaisesta ruoasta

Tänä syksynä haastamme kaikki suomalaiset liittymään kanssamme mukaan kaikkien aikojen suurimpaan tempaukseen suomalaisen ruoan...

Kalenterista löydät kalojen tiedot

Kalenterista löydät kalojen tiedot

Kasvisten sesongit ovat jo selkeästi nostaneet arvoaan suomalaisessa ruokakulttuurissa ja markettien hyllyillä. Oletko tullut...

Tutustu kategorioihimme: