Kasvistieto

Uusimmat artikkelit

Nyt sesongissa raikas ananas!

Nyt sesongissa raikas ananas!

Ananas on yksi löytöretkeilijöiden mukanaan tuoma hedelmä ja se on valloittanut maailman raikkaalla maullaan.

Nyt sesongissa aromaattinen lime!

Nyt sesongissa aromaattinen lime!

Raikas ja aromaattinen lime on keittiön moniottelija ja se sopii niin ruoan maustamiseen kuin kypsyttämiseenkin.

Nyt sesongissa varma kevään merkki parsa!

Nyt sesongissa varma kevään merkki parsa!

Ota kaikki irti parsan lyhyestä sesongista! Höyrytä, keitä, paista, paahda, grillaa ja marinoi - kaikki sallittua oli se sitten valkoinen tai vihreä parsa.

Satokausi-koulu tulee taas! – Huhtikuun makuparit

Satokausi-koulu tulee taas! – Huhtikuun makuparit

Helmikuussa lanseerasimme yhdessä Food Market Herkun kanssa supersuosituksi nousseen Satokausi-koulun! Tällöin jaoimme kasvisten ilosanomaa...

Muksujen kanssa keittiössä: uunimunakas vihanneksilla

Muksujen kanssa keittiössä: uunimunakas vihanneksilla

Kasvikset ovat tärkeä osa täysipainoista ruokavaliota aina vauvasta vaariin. Vaikka lapset ovat luonnostaan uteliaita,...

Sitruunainen fenkolirisotto

Sitruunainen fenkolirisotto

Kevään hittirisotossa maistuvat raikas sitruuna ja aromaattinen fenkoli. Vinkeillämme onnistut valmistamaan täydellisen risoton!...

Viiden minuutin parsakaaliwok

Viiden minuutin parsakaaliwok

Tämän reseptin jälkeen ei kukaan enää voi väittää, ettei ruoanlaittoon ole aikaa. Parsakaaliwok...

Kurkumalla maustettu kedgeree

Kurkumalla maustettu kedgeree

Kurkumalla maustetun kedgeree-riisiruoan juuret ovat Intiassa ja sydän Briteissä.

Tutustu kategorioihimme: