Kasvistieto

Uusimmat artikkelit

Voi itku, sillä sipuli

Voi itku, sillä sipuli

Urheilu herättää tunteita ja aiheuttaa tunnemyrskyjä niin itse urheilijoissa, taustajoukoissa kuin katsojissakin. Voiton hurma,...

Friteeratut omenalohkot

Friteeratut omenalohkot

Nyt kun omenapuut notkuvat satoa, voit kokeilla tehdä osasta herkullisia friteerattuja lohkoja. Lämmin, kanelilla...

Kesäkurpitsa

Kesäkurpitsa

Kesäkurpitsat (Cucurbita pepo) kuuluvat kurkkukasveihin. Ne muodostavat melko monimuotoisen ryhmän. Kesäkurpitsat kasvattavat suuria lehtiä,...

Härkäpapu

Härkäpapu

Härkäpapu (Vicia faba) kuuluu virnojen (Vicia) sukuun ja hernekasvien (fabaceae) heimoon. Härkäpavun palko on...

Parsakaali

Parsakaali

Tavallisimmin parsakaali on väriltään vahvan vihreää, mutta myös violetteja ja jopa valkoisia lajikkeita parsakaalista...

Kukkakaali

Kukkakaali

Kukkakaali (Brassica Oleraceae, Botrytis-ryhmä) kuuluu kukkivien kaalien ryhmään samaan tapaan kuin parsakaali, romanescu ja...

Tilli

Tilli

Tilli (Anethum graveolens) pitää vahvan asemansa suomalaisruokien mausteena edelleen, vaikka kymmenittäin muitakin yrttejä on...

Kesän satokauden kaksi helmeä – raparperi ja mansikka!

Kesän satokauden kaksi helmeä – raparperi ja mansikka!

Heinäkuun alussa on täydellinen tilaisuus yhdistää herkullisesti kaksi kesän satokauden helmeä, nimittäin raparperi ja juuri...

Tutustu kategorioihimme: