Olemme resurssiemme puitteissa pyrkineet tukemaan kotimaisia sesonkiruokaa suosivia urheilijoita. Pääsimme kysymään sesonkiruokaan liittyviä kysymyksiä...
Ananaksella ei ole tarkkaa ”huippusesonkia”, mutta joulun aikoihin ne ovat edullisimmillaan. Ne ovat tällä...
Emme ole aikaisemmin julkaisseet sesonkireseptejä, mutta teemme tällä kertaa poikkeuksen . Olemme tykästyneet makeisiin...
4.12. vietetään ”Osta työtä Suomeen” -päivää. Kotimaisten juuresten suosio on ollut viime vuosina nousussa....
Pikkusitrukset ovat tällä hetkellä sesongissa. Keskivertosuomalainen syö vuosittain hieman yli 50 kiloa hedelmiä. Tästä...
Suomessa kasvaa paljon kasviksia joiden käyttö on nykyään jäänyt harmittavan vähälle. Yksi niistä on...
Maa-artisokkaa on viljelty Suomen Turussa jo 1600-luvulla. Nimestään huolimatta se ei ole sukua artisokalle,...
Viime syksynä persimonit saapuivat toden teolla kotimaisiin ruokakauppoihin. Ne ovat saavuttaneet lyhyessä ajassa suuren...