Puhtaasti Kotimaiset kasvihuonevihannekset johdattelevat uutta sadonkorjuukautta kohti. Esimerkiksi kotimaisen kurkun, tomaatin ja salaatin sesonki...
Punakaali on värikäs keräkaali. Punakaalin väri voi vaihdella riippuen sen kasvumaaperästä, ja sen maku...
Herkullinen sweetie on greipin ja pomelon siemenetön risteytys. Kuoren väri on heti sadonkorjuun jälkeen...
Suomessa käytössämme on noin 15 eri sipulia, ja kaikilla niillä on ominaispiirteensä, joiden vuoksi...
Kyssäkaali tunnetaan myös nimellä kaalirapi ja se lukeutuu kaalien sukuun. Useimmista muista kaaleista poiketen...
Punaviinikastikkeen maustamiseen käytetään usein ainoastaan porkkanaa ja sipulia. Satokausi-keittiössä enemmän on kuitenkin enemmän, joten...
Kajottikurpitsa eli vihannespäärynä on vihreä, päärynää muistuttava kurpitsa, jossa on erittäin mieto maku. Ruoanvalmistuksessa...
Maa-artisokka on hiljalleen kasvattanut suosiotaan suomalaisten keskuudessa muiden juuresten rinnalla, vaikka kyseistä kasvista on...