Raikas ja rapsakka retiisi on varma merkki lähestyvästä kesästä. Retiisin kirpakkuus ihastuttaa, mutta makua saa pehmennettyä vaikka grillaamalla tai paahtamalla retiisit.
Kasvisten ilosanoma valloittaa Suomea! Kerroimme vuoden alussa, että sesonginmukaisia kasviksia saa nyt myös Radisson Blu...
Kevään odotetuin herkku, vihreä parsa on ihanaa sellaisenaan, mutta siitä leivot myös herkullisen piirakan.
Viime viikolla huippusuosituksi noussut Satokausi-koulu hurmasi uudistuneen Food Market Herkku Itiksen asiakkaita. Satokausikalenterin asiantuntijat...
Ananas on yksi löytöretkeilijöiden mukanaan tuoma hedelmä ja se on valloittanut maailman raikkaalla maullaan.
Raikas ja aromaattinen lime on keittiön moniottelija ja se sopii niin ruoan maustamiseen kuin kypsyttämiseenkin.
Ota kaikki irti parsan lyhyestä sesongista! Höyrytä, keitä, paista, paahda, grillaa ja marinoi - kaikki sallittua oli se sitten valkoinen tai vihreä parsa.
Helmikuussa lanseerasimme yhdessä Food Market Herkun kanssa supersuosituksi nousseen Satokausi-koulun! Tällöin jaoimme kasvisten ilosanomaa...