Mandariini on täydellinen tuontihedelmä, sillä sen maku on parhaimmillaan 2-3 viikon kuluttua poimimisesta.
Kasvisten pakastaminen on järkevää. Sesonkiruokailussa ja suomalaisessa ruokakulttuurissa säilömisellä on ollut aina merkittävä rooli....
Satokausi-ajattelu valloittaa Suomea. Kerroimme aikaisemmin, että meillä on ilo olla mukana Radisson Blu Hotellien...
Maaliskuun Satokausi-kasviksista monelle ehkä tuntemattomin on intilaisessa keittiössä paljon käytetty maustekasvi kurkuma. Kurkuman löydät...
Satokausikalenterin tiimi oli torstaina ensimmäistä kertaa ikinä kaupan hevi-osastolla maistattamassa sesongin parhaita makuja ja...
Tällä viikolla juhlistettiin uudistunutta Food Market Herkku Tapiolaa ja samalla julkaistiin upouusi, värikäs ja...
Vihreiden papujen sesonki on lyhyt, mutta se iloksemme jatkuu pakastimessa. Pakastetut pavut sopivat moneen...
Oranssilihainen papaija maistuu sellaisenaan tai kokeile sitä kuumennettuna.