Tänä keväänä Satokausikalenterin blogi päivittyy myös puutarhakuulumisilla. Turkulaiset puutarhuriopiskelijat Riikka ja Wiivi tarjoavat vinkkejä ja tietoa...
Kasvisten ilosanoma valloittaa Suomea! Kerroimme vuoden alussa, että sesonginmukaisia kasviksia saa nyt myös Radisson Blu...
Kevään odotetuin herkku, vihreä parsa on ihanaa sellaisenaan, mutta siitä leivot myös herkullisen piirakan.
Viime viikolla huippusuosituksi noussut Satokausi-koulu hurmasi uudistuneen Food Market Herkku Itiksen asiakkaita. Satokausikalenterin asiantuntijat...
Pääsiäinen on kevään herkullisin juhla! Tänä vuonna päästimme mielikuvituksemme valloilleen ja kehittelimme modernin trendikkään...
Ananas on yksi löytöretkeilijöiden mukanaan tuoma hedelmä ja se on valloittanut maailman raikkaalla maullaan.
Olemme parin postauksen verran keskittyneet yhteen lempiaiheisiimme, nimittäin lasten vihannesten syöntiin. Yhteistyössä Apetitin kanssa...
Raikas ja aromaattinen lime on keittiön moniottelija ja se sopii niin ruoan maustamiseen kuin kypsyttämiseenkin.