Reseptit

Uusimmat artikkelit

Paras suppispasta – Sielua lämmittävää lohturuokaa syyspäiviin täysin kotimaisella pastalla

Paras suppispasta – Sielua lämmittävää lohturuokaa syyspäiviin täysin kotimaisella pastalla

Suomalaisten suosikkisienet suppilovahverot päätyvät Satokausi-keittiössä pataan täysin kotimaisen Myllyn Paras -kuviopastan kanssa. Pastan keittohöyryissä...

Jumalaista juureskeittoa & Tofua omenapäärynäsalaatilla aasialaisittain – maun salaisuus on liemivalmisteet!

Jumalaista juureskeittoa & Tofua omenapäärynäsalaatilla aasialaisittain – maun salaisuus on liemivalmisteet!

Helppokäyttöiset liemivalmisteet ovat mahtavia mauntuojia sekä arjen aikaa säästäviä supersankareita. Täyteläinen juureskeittomme sai...

Omenagranola

Omenagranola

Omenoiden sadonkorjuusta syntyy ihana mausteinen omenagranola, jonka tuoksu täyttää kodin. Kotimaisten omenoiden sesongista saadaan...

World Ecolabel Day 13.10.2022 juhlistaa arjen kestävämpiä valintoja!

World Ecolabel Day 13.10.2022 juhlistaa arjen kestävämpiä valintoja!

Ympäristön kannalta hyvät valinnat mahdollistuvat ja helpottuvat valitsemalla Joutsenmerkitty vaihtoehto niin kodin kulutustavararoista...

Sesongin herkkuja loppusyksyn juhlahetkiin – kuohkea omena-pihlajanmarjavispipuuro, lempeä maa-artisokkakeitto ja punajuuricarpaccio rapeilla juustolastuilla

Sesongin herkkuja loppusyksyn juhlahetkiin – kuohkea omena-pihlajanmarjavispipuuro, lempeä maa-artisokkakeitto ja punajuuricarpaccio rapeilla juustolastuilla

Monenmoiset juhlat tuovat iloa elämään, kun säät kylmenevät ja illat pimenevät. Parhaat tarjottavat syntyvät...

Juhlista juuresten sesonkia punajuuripastalla ja luomupunaviinillä!

Juhlista juuresten sesonkia punajuuripastalla ja luomupunaviinillä!

Lokakuu on juuresten juhlaa! Syksyllä keittiössä kypsyy maanläheisiä makuja ja laseihin kaadetaan sesonkiin sopivaa...

Poro on pohjoisen perinteinen raaka-aine, joka on täynnä makua ja ravinteita – näin hankit eettisesti tuotettua kotimaista poroa

Poro on pohjoisen perinteinen raaka-aine, joka on täynnä makua ja ravinteita – näin hankit eettisesti tuotettua kotimaista poroa

Tiesitkö, että poro on syksyn sesonkiruokaa? Pääsimme tutustumaan kotimaisen poronlihan tuotantoon ja kokosimme tähän...

Kullanruskeat perunaröstit ja suppilovahverotäyte tekevät arjesta juhlaa 

Kullanruskeat perunaröstit ja suppilovahverotäyte tekevät arjesta juhlaa 

Rapeaksi paistetut perunaröstit tarjoillaan tänä syksynä herkullisen sienitäytteen kera. Perunaruokien parhaimmistoon kuuluva rösti...

Tutustu kategorioihimme: