Tujauksella rommia terästetty luumu-rypälehilloke on kauniin syvän punaista kun sen tekee mahdollisimman tummista luumuista...
Kesäkurpitsat (Cucurbita pepo) kuuluvat kurkkukasveihin. Ne muodostavat melko monimuotoisen ryhmän. Kesäkurpitsat kasvattavat suuria lehtiä,...
Tavallisimmin parsakaali on väriltään vahvan vihreää, mutta myös violetteja ja jopa valkoisia lajikkeita parsakaalista...
“Nice cream” viittaa banaaneista valmistuvaan jäädykkeeseen, joka on näppärä valmistaa. Ohje on helposti muunneltavissa,...
Kukkakaali (Brassica Oleraceae, Botrytis-ryhmä) kuuluu kukkivien kaalien ryhmään samaan tapaan kuin parsakaali, romanescu ja...
Tilli (Anethum graveolens) pitää vahvan asemansa suomalaisruokien mausteena edelleen, vaikka kymmenittäin muitakin yrttejä on...
Heinäkuun alussa on täydellinen tilaisuus yhdistää herkullisesti kaksi kesän satokauden helmeä, nimittäin raparperi ja juuri...
Yhdistä kesän makeat persikat sekä nektariinit kookokseen ja heitä joukkoon kourallinen lempipähkinöitäsi. Saat herkullista...