Makea ja mehukas aprikoosi on loistava kaveri tummalle raakasuklaalle. Mikä parasta, tämän herkun loihtii...
Varhaiskaali on kerä- eli valkokaalia (Brassica oleracea var. capitata), mutta varhaiskaaliksi viljelijät valitsevat aivan...
Makeankirpeä, pirteä retiisi (Raphanus sativus) rouskuu suussa. Useimmiten sen maussa on potkua, jonka voimakkuus...
Nimihirviö tai ei, tämä jäätävän raikas sohjojuoma viilentää kuumanakin kesäpäivänä. Vesimeloni, limetti ja minttu...
Nektariinien herkullisen hedelmäinen maku tulee täydellisesti esiin, kun ne paahtaa uunissa ja tarjoilee yhdessä...
Lakritsijauhe antaa kirpakalle raparperille uutta ulottuvuutta tässä unelmankeveässä moussessa. 6 annosta Valmistusaika: 30 min...
Raparperi (Rheum x hybridum) kuuluu kevään ensiherkkuihin, joita avomaalta voi poimia. Kurttulehdet puskevat maasta...
Retiisisalaatti Tarvitset: noin 10 retiisiä naatteineen, nipun tuoretta sipulia, majoneesia, dijon-sinappia, sitruunanmehua, suolaa sekä...